K
Kasia9596
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Mam problem i nie wiem gdzie się z tym udać jestem tu nowa także jak źle się zarejestrowalam to wybaczcie. Więc zaczene od tego że mam dwie komorniczki jestem z nimi ugadana na spłatę po 50 zł miesięcznie i tak spłacam narazie mnie nie stać na więcej jak się z nimi ugadywalam miałam umowę na pół etatu z jedną Panią komornik nie mam problemu ale ta druga cały czas mówi że to mało co place teraz mam umowę na cały etat na najniższa krajowa i przyjechała pod adres gdzie jestem zameldowana u moich rodziców i domagała się żebym płaciła 100 zł miesięcznie ale ja naprawdę nie mogę teraz tyle płacić mieszkam u partnera jestem w ciąży i mamy bardzo spore wydatki on ma swoje kredyty i utrzymuje mieszkanie a ta moja wypłata idzie na cześć rachunków i zostaje nam na przeżycie tylko i jeszcze teraz musimy kupywac dla dziecka zeczy i naprawdę mnie nie stać żeby jej płacić 100 zł miesięcznie a mam taki problem że mój chłopak wynajmuje inne mieszkanie od mojej matki ja z rodziną się nie odzywam czy komornik coś z tego mieszkania może mu zabrać z tego względu że to jest mieszkanie mojej matki ale mój partner wynajmuje je i chce mnie tu zameldowac lub jemu kazać płacić nie wiem co mam robić