Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
anthony93 napisał:
A jaki ma być ? Prekluzyjny ?

Czy ja pisałam coś na temat terminu? Nie chodzi mi o jego charakter, tylko fakt czy opublikują dzisiaj wyniki bo przecież nie muszą ;) a chyba każdy chciałby żeby się w tym terminie "wyrobili".

natalis napisał:
Dzwonił ktoś może do KSSiP ?

Po co? To coś przyspieszy? Dziś jest ostateczny termin wyników, więc telefony powinny zacząć się jutro.

Również mogą wrzucić jutro z wczorajszą datą.... (i też sobie termin dochować)

Jeżeli nie rzucą ich dzisiaj to chyba pierwszy raz w historii nie dochowają terminu.

A to nie jest tak, że termin mają do jutra? Egzamin odbył się 8 grudnia, więc termin powinno się liczyć od 9? ;)
To że przewodniczący powiedział, że do 8 stycznia to swoją drogą.

Rzecznik pisał, że nie później niż do 8 stycznia będą wyniki :lol:

Do dzisiaj to oni maja sprawdzic prace :p publikacja wynikow to inna kwestia :p pozostaje czekac i tyle :)

neon777 napisał:
Do dzisiaj to oni maja sprawdzic prace :p publikacja wynikow to inna kwestia :p pozostaje czekac i tyle :)

Mowa jest o ogłoszeniu wyników a nie sprawdzeniu.

Ja licze, ze dzisiaj wyniki beda, ale racjonalnie patrzac, skoro dzisiaj Komisja sie zebrala to pewnie protokoly zostaly podpisane, potem je trzeba do KSSiP dostarczyc i szkola je publikuje :p technicznie sie moga.z.tym dzis nie wyrobic i wyniki opublikuja jutro, ale nadzieja jeazcze pozostaje :)

neon777 napisał:
Ja licze, ze dzisiaj wyniki beda, ale racjonalnie patrzac, skoro dzisiaj Komisja sie zebrala to pewnie protokoly zostaly podpisane, potem je trzeba do KSSiP dostarczyc i szkola je publikuje :p technicznie sie moga.z.tym dzis nie wyrobic i wyniki opublikuja jutro, ale nadzieja jeazcze pozostaje :)

Przecież protokół można wysłać mailowo.

Od razu stres trochę mniejszy :D przynajmniej wiemy, że dzisiaj się wszystko rozstrzygnie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót