Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. IV

• Autor wątku Autor wątku burgundczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

Moja kolezanke przelaczyli do kogos kto zajmuje sie tym balaganem i sprawdzili jej pkt z testu i kazusow, zadne sie nie zgadzaly z tym co na liscie opublikowali :/ nie ma tez odpowiednika z jej nazwiskiem, podobno komisja ma jeszcze raz podliczyc pkt z kazusow i zsumowac wyniki z obu etapow a potem zrobic liste, nie udzielili informacji kiedy bedzie gotowa :/ jak ktos chce to dzwoncie na ogolny do kssip i poproscie zeby polaczyli was z kims od konkursu wstepnego, oni wiedza o co chodzi

Ostatnia edycja:

Co nie zmienia faktu, że to jest śmieszne. Ja rozumiem, że pewnie tych telefonów jest multum, ale z drugiej strony sami sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą je wypić. A złość i stres wszystkich kandydatów jest zrozumiały

neon777 napisał:
Moja kolezanke przelaczyli do kogos kto zajmuje sie tym balaganem i sprawdzili jej pkt z testu i kazusow, zadne sie nie zgadzaly z tym co na liscie opublikowali :/ nie ma tez odpowiednika z jej nazwiskiem, podobno komija ma jeszcze raz podliczyc pkt z kazusow i zsumowac wyniki z obu etapow a potem zrobic liste, nie udzielili informacji kiedy bedzie gotowa :/ jak ktos chce to dzwoncie na ogolny do kssip i poproscie zeby polaczyli was z kims od ko ko kursu wstepnego, oni wiedza o co chodzi

Czyli jednak globalny błąd. Każdy z nas może mieć zle wyniki z kazusów... kur...

cosmopolitan99 napisał:
Wydaje mi się, że może dostali jakiś odgórny zakaz i dlatego nie odbierają

A co biedna Pani z KSSIP może powiedzieć, która nie jest członkiem komisji. Jest tylko przekaźnikiem pomiędzy nami, a komisją.
Mleko za bardzo się rozlało, a i sam KSSIP nie ukrywa, że afera jest poważna więc wydaje mi się, że wszystko teraz zrobi DOKŁADNIE i powoli, bo nastepna wpadka to będzie kompromitacja

Nie wiadomo czy globalny blad, byc moze to przesuniecie dotyczy pewnej grupy, co wynika z zabawy z segregacja osob w arkuszu, ale tego to juz nie powiedzieli

neon777 napisał:
Nie wiadomo czy globalny blad, byc moze to przesuniecie dotyczy pewnej grupy, co wynika z zabawy z segregacja osob w arkuszu, ale tego to juz nie powiedzieli

Fakt faktem ze błąd może dotyczyć dość dużej ilości osób :/

Trzeba czekac na komunikat, i tak pewnie wiekszosc bedzie chciala zobaczyc swoje prace

neon777 napisał:
Trzeba czekac na komunikat, i tak pewnie wiekszosc bedzie chciala zobaczyc swoje prace

Czy ta osoba nie pytała kiedy komisja ogłosi komunikat?

neon777 napisał:
Moja kolezanke przelaczyli do kogos kto zajmuje sie tym balaganem i sprawdzili jej pkt z testu i kazusow, zadne sie nie zgadzaly z tym co na liscie opublikowali :/ nie ma tez odpowiednika z jej nazwiskiem, podobno komisja ma jeszcze raz podliczyc pkt z kazusow i zsumowac wyniki z obu etapow a potem zrobic liste, nie udzielili informacji kiedy bedzie gotowa :/ jak ktos chce to dzwoncie na ogolny do kssip i poproscie zeby polaczyli was z kims od konkursu wstepnego, oni wiedza o co chodzi
Chcę zauważyć, że to by zasadniczo potwierdzało tezę, że osoby o takim samym nazwisku mają całkowicie zamienione wyniki, tj. wynik z testu i z kazusów.
A nie, że wszyscy mamy źle przypisaną punktację z kazusów.

To tak na pocieszenie.

Patrzyłeś według tej listy: https://www.kssip.gov.pl/sites/default/files/skan100333_1.pdf , czy nie ma odpowiednika z jej nazwiskiem?

Ostatnia edycja:

Pytala, ale osoba z ktora rozmawiala nie byla w stanie powiedziec kiedy bedzie komunikat

RoSh napisał:
Chcę zauważyć, że to by zasadniczo potwierdzało tezę, że osoby o takim samym nazwisku mają całkowicie zamienione wyniki, tj. wynik z testu i z kazusów.

To tak na pocieszenie.

No właśnie z tego postu wynika, ze koleżanka nie miała odpowiednika w nazwisku więc to niestety burzy te tezę.

RoSh napisał:

To tak na pocieszenie.

Nie do końca bo problem dotyczy też osób które nie mają swoich odpowiedników z takim samym nazwiskiem.

Teraz wiadomo po co jeszcze raz zaświadczenia zdrowotne.

Faktycznie "prestiżowa" szkoła na jaką się usilnie starają kreować. Teraz powinni przyjąć te osoby, które były na pierwotnej liście i te które wskutek błędu się na niej nie znalazły, a powinny. I nie gadajcie o tym, że to niemożliwe, bo skoro popełnili taki błąd to niech poniosą za niego odpowiedzialność. Wymagają od nas Bóg wie czego, a sami traktują nas niepoważnie. To nie jest sprawdzian w podstawówce, gdzie Pani źle policzyła punkty i może skreślić ocenę na czerwono.

CarycaKatarzyna napisał:
Faktycznie "prestiżowa" szkoła na jaką się usilnie starają kreować. Teraz powinni przyjąć te osoby, które były na pierwotnej liście i te które wskutek błędu się na niej nie znalazły, a powinny. I nie gadajcie o tym, że to niemożliwe, bo skoro popełnili taki błąd to niech poniosą za niego odpowiedzialność.

Według mnie taka opcja byłaby najlepsza.

Czy komuś z Was udało się dodzwonić na nr z końcówką 603? Dostałam informację, że właśnie pod ten trzeba dzwonić, ale od ponad 3 godzin nikt nie odbiera telefonu...

Właśnie dostałam SMS od kolegi, który ma analogiczna sytuacje. Rano poprosił o podanie wyniku z kazusów. Był on zupełnie inny niż na liście ( na niekorzyść). Nie ma tez odpowiednika w nazwisku... :/

athazagora napisał:
Czy komuś z Was udało się dodzwonić na nr z końcówką 603? Dostałam informację, że właśnie pod ten trzeba dzwonić, ale od ponad 3 godzin nikt nie odbiera telefonu...
Ja już dzwonie pod różne i nikt nie odbiera. Tak jak pisałam wyżej, myślę, że dostali takie zarządzenie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót