B
burgundczyk
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 177
Ktoś na pewno po drugiej liście będzie skrzywdzony:smile: i KSSIP nie będzie mógł odtrąbić sukcesu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cosmopolitan99 napisał:Nie wiem czy chodzi wyłącznie o nazwiska. Osoba o tym samym nazwisku co ja ma doliczone moje punkty z testu ale równocześnie ma dużo niższy wynik z kazusu niż ja. Więc jeśli mi dolicza do mojego wyniku kazusów mój wynik z testu, to pójdę znacznie wyżej na liście, bo będę miała prawie 170 pkt. Więc niekoniecznie zamiana nazwisk oznacza tylko zamianę miejsc
cosmopolitan99 napisał:Nie wiem czy chodzi wyłącznie o nazwiska. Osoba o tym samym nazwisku co ja ma doliczone moje punkty z testu ale równocześnie ma dużo niższy wynik z kazusu niż ja. Więc jeśli mi dolicza do mojego wyniku kazusów mój wynik z testu, to pójdę znacznie wyżej na liście, bo będę miała prawie 170 pkt. Więc niekoniecznie zamiana nazwisk oznacza tylko zamianę miejsc
HorN napisał:Może dojść do przesunięcia,wystarczy żeby obie osoby o tych samych nazwiskach obecnie były pod progiem,a po prawidłowym przypisaniu pktów jedna z nich wskoczy nad próg.
cosmopolitan99 napisał:Słuchajcie, oczywiście, że nie ma pewności, że to wynik z kazusu jest poprawny. Ale opieram się tylko na informacji z kssip i w sumie z komunikatu- będą weryfikować sumę wyników. A skoro tak, to mi źle dodali właśnie wynik z testu. Stąd moje domniemanie. Wszyscy tak na prawdę musimy czekać na komunikat. Dobrze, że chociaż wzięli się za to dziś.
burgundczyk napisał:KSSIP musi ugasić pożar najmniejszym wysiłkiem...
cosmopolitan99 napisał:Słuchajcie, oczywiście, że nie ma pewności, że to wynik z kazusu jest poprawny. Ale opieram się tylko na informacji z kssip i w sumie z komunikatu- będą weryfikować sumę wyników. A skoro tak, to mi źle dodali właśnie wynik z testu. Stąd moje domniemanie. Wszyscy tak na prawdę musimy czekać na komunikat. Dobrze, że chociaż wzięli się za to dziś.
mariopl napisał:Jeżeli osobie "pod progiem" przypisano punkty innej osoby "pod progiem" to nie wskoczy on nad próg.
pannatemida napisał:Zgadzam się i usilnie kibicuję, żeby to właśnie była przyczyna problemu. Jednak niczego nie można być pewnym, niestety.
Jeżeli miałabym się "prosto" zamienić miejscami z moim imiennikiem, to znaczy, że osoba, która ledwo zdała test (114 pkt) otrzymała aż 48,5 pkt z testu. Jakkolwiek to możliwe, to wydaje się jednak mało realne.
bbaarr napisał:A czy wiadomo kiedy już będzie zweryfikowana lista? Na stronie KSSIP jest napisane, że ma być tylko kolejny komunikat. I co w tej sytuacji z terminem do składania deklaracji o wyborze? Otworzył się czy nie?No i co badaniami?
bbaarr napisał:A czy wiadomo kiedy już będzie zweryfikowana lista? Na stronie KSSIP jest napisane, że ma być tylko kolejny komunikat. I co w tej sytuacji z terminem do składania deklaracji o wyborze? Otworzył się czy nie?No i co badaniami?
beauti_decayed napisał:Dzisiaj jest posiedzenie. Pewnie się dzisiaj też skończy i opublikują komunikat.
..Daniel.. napisał:W którym stwierdzą, że na liście są błędy i w przeciągu kilku dni opublikują nową listę.
mariopl napisał:Myślisz, że to robota na kilka dni? Zakładając, że prace zostały prawidłowo rozkodowane i poprawione, pozostaje "tylko"zweryfikowanie sumy punktów i/lub właściwe przyporządkowanie jej do nazwisk. IMO powinni to ogarnąć w jeden dzień, choć nie wykluczam, że może to tylko myślenie życzeniowe z mojej strony.
neon777 napisał:Ze sa bledy na liscie to oni wiedza i zapewne jest juz poprawna lista, ale zastanawiaja sie w jakim trybie ja sprostowac![]()