Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. IV

• Autor wątku Autor wątku burgundczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

RoSh napisał:
Wybaczcie, nie zauważyłem pewnej wzmianki, dlatego edytowałem post.

W każdym razie kilka osób już wcześniej mówiło, że nie mają swoich odpowiedników, a potem okazywało się, że jednak mają. Ta lista https://www.kssip.gov.pl/sites/default/files/skan100333_1.pdf
jest najlepsza do sprawdzenia tego.

No i co z tego, jak w magicznych tabelkach KSSIP nie biorą udziału osoby w pierwszego etapu. Przecież nikt w tabeli głównej nie miał mniej niż 114.

Ja tez teraz probowalem sie dodzwonic, zeby upewnic sie co do swojego wyniku, ale nie odbiera nikt :p chociaz wydaje mi sie, ze u mnie jest wszystko ok, moze byc niespodzianka :)

burgundczyk napisał:
No i co z tego, jak w magicznych tabelkach KSSIP nie biorą udziału osoby w pierwszego etapu. Przecież nikt w tabeli głównej nie miał mniej niż 114.
Chyba nie rozumiem. Ta lista obejmuje jedynie osoby, które przeszły do 2 etapu.

Pokusiłam się o przejrzenie listy i plus minus jest 68 osób o nazwiskach które się powtarzają.

natalis napisał:
Właśnie dostałam SMS od kolegi, który ma analogiczna sytuacje. Rano poprosił o podanie wyniku z kazusów. Był on zupełnie inny niż na liście ( na niekorzyść). Nie ma tez odpowiednika w nazwisku... :/

A czy jemu się nie zgadzała suma punktów że dzwonił?

Anna9000 napisał:
A czy jemu się nie zgadzała suma punktów że dzwonił?

i czy zgadzala mu sie liczba punktow z testu? Czy obydwa wyniki byly pomieszane?

Czyli wyniki wg artykułu będą dzisiaj

Artykuł pisany na kolanie tak jak nasze wyniki.

"Być może są też oosby, dla których ta wyliczona w KSSiP suma jest korzystniejsza, ale one na razie nie składają protestów. "

Mnie już się robi słabo przez to.

haha nie no już chyba tylko można się śmiać... Ale oni sprawdzają wyniki tylko tych którzy zgłosili protest czy wszystkich? Bo jeżeli Ci z dodatkowymi punktami się nie przyznają i zostaną na liście to automatycznie próg nie będzie miarodajny bo być może oni powinni być "pod"

CarycaKatarzyna napisał:
i czy zgadzala mu sie liczba punktow z testu? Czy obydwa wyniki byly pomieszane?

On akurat zadzwonił bo sadził ze powinien mieć więcej punktów z kazusów. Ostatecznie okazało się, ze ma nawet mniej niż wynikało to z listy ;)

CarycaKatarzyna napisał:
haha nie no już chyba tylko można się śmiać... Ale oni sprawdzają wyniki tylko tych którzy zgłosili protest czy wszystkich? Bo jeżeli Ci z dodatkowymi punktami się nie przyznają i zostaną na liście to automatycznie próg nie będzie miarodajny bo być może oni powinni być "pod"

Raczej wszystkich.

Tak czułam, że media to podchwycą. Artykuł może niezbyt składny, ale przynajmniej ktoś się zainteresował tematem. To dla nich dodatkowa presja. Stąd pewnie to nieodbieranie telefonów

CarycaKatarzyna napisał:
Wszystko sprawdzają. Właściwe "zażalenia" na ocenę kazusów będą później.

"Jak mówi nasza informatorka, ona w pierwszym etapie zdobyła 132 punkty, a w durgim 32, co razem daje 166. To zapewniałoby zakwalifikowanie się na całkiem dobrej pozycji. "

Widzę, że liczenie ostatnio nie jest niczyją mocną stroną. XD

Myślę, że teraz to już sprawdzą wszystkich, żeby za parę dni nie musieli znowu prostować.

natalis napisał:
On akurat zadzwonił bo sadził ze powinien mieć więcej punktów z kazusów. Ostatecznie okazało się, ze ma nawet mniej niż wynikało to z listy ;)

Czyli sumę kazusy (pkt wg listy) + test miał prawidłową?

To teraz mam tylko nadzieje, że przydzielili mi moje punkty z kazusów :mad: i że nie obdzwoniłam całej rodziny tylko po to żeby się jednak dowiedzieć, że kssip mi zrobił psikusa

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót