P
prawnikzadyche
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 66
tyle, że za rok będzie mniej miejsc i mnóstwo osób, ale nie traćmy nadziei !
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
prawnikzadyche napisał:tyle, że za rok będzie mniej miejsc i mnóstwo osób, ale nie traćmy nadziei !
diabliczka. napisał:pytanie 46 ma być według mnie d i 51 b bo dziecko nie może pozostać z samym kuratorem bez opiekuna prawnego. 54 moim zdaniem a, bo jeśli rodzice nie są pozbawieni władzy to nie można dziecka przysposobić
vulpesvulpes napisał:Na pewno nie wyższy niż 122Ktoś przeszedł z niższym wynikiem?
![]()
O mamo, pewnie machnął/machnęła te 3 błędy specjalnie, żeby nie było zbyt podejrzanieroedel napisał:Gratuluję temu, kto dostał 147![]()
A dziękuję, dziękuję. Twoje uznanie jest dla mnie znaczącym komplementemroedel napisał:Gratuluję temu, kto dostał 147
Buliusz napisał:A dziękuję, dziękuję. Twoje uznanie jest dla mnie znaczącym komplementem![]()
movenpick napisał:pewnie w środku nie ma niektórych numerów, przecież kody były losowane
BrotherM napisał:Lepiej mi wytłumaczcie, jakim cudem:
1436 osób przystąpiło (wg danych podanych przez KSSIP).
https://www.kssip.gov.pl/node/3401
a na liście jest 1548?
Sędziowie sobie z nudów egzamin zdawali na sali?![]()
eho7 napisał:A czy 120 punktow dawalo awans?
irmusiek napisał:Czyli 121 pkt to próg?