Konkurs na aplikację ogólną (KSSiP) - 2016 cz. II

• Autor wątku Autor wątku duska1958
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
szkoda, ze konsekwencje tej calej afery poniosa osoby, ktore sie uczyly i dostaly, bo jednak beda watpliwosci w jaki sposob zdaly egzamin :(

Poraża mnie ta twoja logika upioryrewolucji. To że pobudki tego ,,Michała" są niskich lotów nie udowadnia,że egzamin został przeprowadzony w sposób prawidłowy

upioryrewolucji - wzór cnót polecający wnoszenie telefonu na salę, bo przecież torebek nikt nie będzie sprawdzał.

I jeszcze bredzą tam co niektórzy że były zaskakujące pytania z ustaw, które się nie pojawiły wcześniej. Szkoda tylko, że były zaskakujące dla podejrzewam 100% zdających więc żaden to argument.

Nikt nie pisze że egzamin był przeprowadzony prawidłowo tylko że do zasadnych zarzutów dodaje się zupełnie absurdalne i to dodatkowo z niskich pobudek.

Orzeł_Temidy napisał:
Co nie zmienia faktu że generalnie sporo zarzutów jest trafnych i dobrze, że gość to nagłośnił.

Nie nauczą się, a potem pretensje mają...sami chyba nie wiedzą do kogo...

Prorok P napisał:
upioryrewolucji - wzór cnót polecający wnoszenie telefonu na salę, bo przecież torebek nikt nie będzie sprawdzał.

To prawda, jeżeli ktoś wyłączył to co by się stało? Ja nie wniosłem, bo nie zezwolili mi na wejście z teczką, a nie miałem marynarki, w której mógłbym go zchować

Ksip pracuje do 16, będą :P

Pozwoliłam sobie zadzwonić wbrew zakazowi :P Pani powiedziała, że komisja jeszcze pracuje, ale wyniki będą dzisiaj, "prawdopodobnie"

Ostatnia edycja:
upioryrewolucji napisał:
To udowadnia, że zarzuty pod adresem KSSIP są bezzasadne

Nie. Konsekwencje będą widoczne dopiero po ogłoszeniu wyników. Jeśli załóżmy 40 czy 60 osób przekroczy 140, to ja nabiorę poważnych wątpliwości, czy wszytko było czysto.
Zdawałem w tym roku na radcowskä i przykro to pisać, ale KSSIP mogłaby od KIRP pobierać nauki, w kwestii organizacji, toalet, odbioru kart i kopert etc.
Mam realne porównanie, które wypada ponuro.

kampinosek1990 napisał:
Nie. Konsekwencje będą widoczne dopiero po ogłoszeniu wyników. Jeśli załóżmy 40 czy 60 osób przekroczy 140, to ja nabiorę poważnych wątpliwości, czy wszytko było czysto.
Zdawałem w tym roku na radcowskä i przykro to pisać, ale KSSIP mogłaby od KIRP pobierać nauki, w kwestii organizacji, toalet, odbioru kart i kopert etc.

Założę się, że nie będzie tylu osób z tak dobrymi wynikami

duska1958 napisał:
Ksip pracuje do 16, będą :P

Pozwoliłam sobie zadzwonić wbrew zakazowi :P Pani powiedziała, że komisja jeszcze pracuje, ale wyniki będą dzisiaj, "prawdopodobnie"

Miejmy nadzieję, że słowa owej Pani staną się prawdą:D

kampinosek1990 napisał:

Raczej jest nierealne osiągniecie takiego progu punktowego przez tyle osób i na99,9 % takiej sytuacji nie będzie, ale proponuje więcej pokory, jeśli ty nie zdobyłeś 140 pkt, to nie znaczy, że 50 osób nie mogło tego zrobić. Życzę abyś się dostał do kssipu i dotarł do finału, jednak proponuje więcej pokory...:)

TexasHoldem napisał:
Raczej jest nierealne osiągniecie takiego progu punktowego przez tyle osób i na99,9 % takiej sytuacji nie będzie, ale proponuje więcej pokory, jeśli ty nie zdobyłeś 140 pkt, to nie znaczy, że 50 osób nie mogło tego zrobić. Życzę abyś się dostał do kssipu i dotarł do finału, jednak proponuje więcej pokory...:)

Typ niepokorny:D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót