K
katwyk
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
szkoda, ze konsekwencje tej calej afery poniosa osoby, ktore sie uczyly i dostaly, bo jednak beda watpliwosci w jaki sposob zdaly egzamin 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Orzeł_Temidy napisał:Co nie zmienia faktu że generalnie sporo zarzutów jest trafnych i dobrze, że gość to nagłośnił.
Prorok P napisał:upioryrewolucji - wzór cnót polecający wnoszenie telefonu na salę, bo przecież torebek nikt nie będzie sprawdzał.
upioryrewolucji napisał:To udowadnia, że zarzuty pod adresem KSSIP są bezzasadne
pick_and_roll napisał:to co już wyników dziś nie będzie chyba![]()
kampinosek1990 napisał:Nie. Konsekwencje będą widoczne dopiero po ogłoszeniu wyników. Jeśli załóżmy 40 czy 60 osób przekroczy 140, to ja nabiorę poważnych wątpliwości, czy wszytko było czysto.
Zdawałem w tym roku na radcowskä i przykro to pisać, ale KSSIP mogłaby od KIRP pobierać nauki, w kwestii organizacji, toalet, odbioru kart i kopert etc.
Mam realne porównanie, które wypada ponuro.
upioryrewolucji napisał:zchować
duska1958 napisał:Ksip pracuje do 16, będą
Pozwoliłam sobie zadzwonić wbrew zakazowiPani powiedziała, że komisja jeszcze pracuje, ale wyniki będą dzisiaj, "prawdopodobnie"
Prorok P napisał:Oj te nasze polskie elity...
kampinosek1990 napisał:Nie. Konsekwencje będą widoczne dopiero po ogłoszeniu wyników. Jeśli załóżmy 40 czy 60 osób przekroczy 140, to ja nabiorę poważnych wątpliwości, czy wszytko było czysto.
Zdawałem w tym roku na radcowskä i przykro to pisać, ale KSSIP mogłaby od KIRP pobierać nauki, w kwestii organizacji, toalet, odbioru kart i kopert etc.
Mam realne porównanie, które wypada ponuro.
TexasHoldem napisał:Raczej jest nierealne osiągniecie takiego progu punktowego przez tyle osób i na99,9 % takiej sytuacji nie będzie, ale proponuje więcej pokory, jeśli ty nie zdobyłeś 140 pkt, to nie znaczy, że 50 osób nie mogło tego zrobić. Życzę abyś się dostał do kssipu i dotarł do finału, jednak proponuje więcej pokory...![]()
pick_and_roll napisał:140+ max 15-20 osób, nie więcej