Konkurs na aplikację ogólną (KSSiP) - 2016 cz. II

• Autor wątku Autor wątku duska1958
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
HouseMD napisał:
Mogliby już wrzucić te wyniki. Atmosfera coraz gęstsza a tak to przynajmniej każdy wiedziałby dokładnie na czym stoi, ewentualnie z czym jedzie na II etap. Przecież wystarczy wrzucić karty do skanera i już;/

Cierpliwości, myślę że dzisiaj to uczynią

Na forum GP istna burza, żeby tylko nie ugrali czegoś...drugi raz, to ja tego egzaminu nie zamierzam pisać :(
Jeśli media dorwą się do sprawy, może być niewesoło :|

duska1958 napisał:
Może to ciąg dalszy ustawiania misiewiczów, upewniają się czy każdy z nich dostał odpowiednio wystarczającą ilość punktów, stąd opóźnienie w publikacji wyników :D

Co Pan Bartłomiej Misiewicz, pracownik MON, ma do testów na aplikację ogólną?

panipedagog napisał:
Kilka osób z tych, które się tu wypowiadają, piszą, że mają wynik ponad 130, czyli jest mozliwość, że test wcale nie poszedł tak źle.

Też mnie to martwi :P

panipedagog napisał:
Kilka osób z tych, które się tu wypowiadają, piszą, że mają wynik ponad 130, czyli jest mozliwość, że test wcale nie poszedł tak źle.

Test musiał pójść źle, ponieważ zamiast 10 pytań jak rok temu z ustrojówek było 14 + z admina 20, a w tamtym roku 6. Sam słyszałem głosy jak wychodziłem pod tytułem : żebym chociaż dokładnie przeczytała ppsa....

panipedagog napisał:

Nie poszedł dobrze bo w przeciwnym razie nie byłoby takiej burzy a jedynie stonowane komentarze bez nawoływania do unieważnienia egzaminu. Większość z najgłośniej protestujących jest pod kreską i chcą ugrać coś dla siebie, czemu z ich punktu widzenia nie ma się co dziwić.

Opóźnienie można też tłumaczyć tym, że wyniki są zaskakujące i nie wiedzą co z tym fantem zrobić ;D

Ostatnia edycja:
kampinosek1990 napisał:
Na forum GP istna burza, żeby tylko nie ugrali czegoś...drugi raz, to ja tego egzaminu nie zamierzam pisać :(

Media zawsze wietrzą sensacji, a jak co poniektórzy piszą o ,,misiewiczach,,(chamstwo) to jeszcze bardziej podkręcają media

kampinosek1990 napisał:

Unieważnienie egzaminu w tym momencie byłoby jeszcze większym brnięciem w opary absurdu. Konkurs powinien był być unieważniony zanim się zaczął !
Aczkolwiek osobiście, z złej motywacji chciałbym go powtarzać bo ja wiem, że drugi raz dałbym sobie radę, a istniałaby szansa, że taki upiórrewolucji nie :D

Orzeł_Temidy napisał:
O nic takiego Cię nie pytałem, mylisz nicki

Racja, rzeczywiście pomyliłem, przepraszam, ale Twój komentarz o ,,wybitnym prawniku,, był zbędny...

Tomy_Lee napisał:
Unieważnienie egzaminu w tym momencie byłoby jeszcze większym brnięciem w opary absurdu. Konkurs powinien był być unieważniony zanim się zaczął !
Aczkolwiek osobiście, z złej motywacji chciałbym go powtarzać bo ja wiem, że drugi raz dałbym sobie radę, a istniałaby szansa, że taki upiórrewolucji nie :D

Ale złośliwości sobie czynicie

Tomy_Lee napisał:

Twoje niedoczekanie:D Dlaczegóż miałbym nie dać sobie rady?

upioryrewolucji napisał:
Twoje niedoczekanie:D Dlaczegóż miałbym nie dać sobie rady?

Nie mówiłem, że nie dałbyś sobie, tylko że istniałaby taka szansa.
Nie jestem z tego dumny, ale eksterementoburza wyzwala najgorsze :beer:

Tomy_Lee napisał:
Nie mówiłem, że nie dałbyś sobie tylko, że istniałaby taka szansa.
Nie jestem z tego dumny, ale eksterementoburza wyzwala najgorsze :beer:

Zatem co jeszcze może w Tobie wyzwolić?:D

upioryrewolucji napisał:
Media zawsze wietrzą sensacji, a jak co poniektórzy piszą o ,,misiewiczach,,(chamstwo) to jeszcze bardziej podkręcają media

To akurat żadne chamstwo. B.M stał się osobliwym symbolem wątpliwej kompetencji u szczytu państwa, pełniąc kluczowe funkcje w ministerstwie w wieku 26 lat, bez żadnego stosownego wykształcenia i doświadczenia.
W urzędzie gminy ludzie mają mgr do najprostszych prac biurowych.

upioryrewolucji napisał:
Zatem co jeszcze może w Tobie wyzwolić?:D

Nic poza złośliwości na wzór tych, którymi zaczęliście się przerzucać.
Proponuje zakończyć offtop i uczyć się do kazusów :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót