Konkurs na aplikację ogólną (KSSiP) - 2016 cz. II

• Autor wątku Autor wątku duska1958
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
@TatarKrymski Takie osoby zatem powinny udać się raczej do lekarza niż na egzamin, nie uważasz?

kampinosek1990 napisał:
Przekręciłeś nazwę parku. ;)
A tak na serio, skończmy już to...naprawdę szkoda nerwów, po prostu to, co się dzieje pokazuje, że już na tym etapie niezawisłość jest cnotą, o którą należy walczyć i roztaczać nad nią opiekę, żeby nie zanikła.

Rzeczywiście-Kampinoski
To nie ja zacząłem wywody, że nie powinienem dostać togi do ręki, nie znasz mnie, a czynisz nader niestosowne uwagi

@Orzeł_Temidy: tak, z biegunką, ciążą lub miesiączką do lekarza, zamiast na organizowany raz w roku egzamin. Popukałbym się w tym momencie w czoło, wybacz.

Orzeł_Temidy napisał:
@TatarKrymski Takie osoby zatem powinny udać się raczej do lekarza niż na egzamin, nie uważasz?

Zatem wskutek konieczności jednorazowego skorzystania z toalety, np. z powodu miesiączki, niewiasty nie powinny podchodzić do egzaminu?

Obliczyłam 118 pkt :( liczę na nabór w przyszłym roku, tym co przejdą dalej serdecznie gratuluje, test był naprawdę trudny (mimo ,ze na radcowska miałam wynik powyżej 130 pkt). Ktoś z Was startował na aplikacje ogólna kolejny raz?

upioryrewolucji napisał:
Rzeczywiście-Kampinoski
To nie ja zacząłem wywody, że nie powinienem dostać togi do ręki, nie znasz mnie, a czynisz nader niestosowne uwagi

Kto czyta dyskusję, ten oceni. Koniec? Wszyscy powinni się uspokoić, bo chyba adrenalina nam uderza do głowy. Mi też, zupełnie niepotrzebnie.

a może zmiast pieluch ustawmy na wejściu do sali bramki wykrywające elektronikę i inne podobne urządzenia szukające :D

no ewentualnie kazdy na swoim stoliku oprócz 2 butelek wody i dlugopisu dostanie tez przydział na 3 pieluchy, bo za swoje wlasne bedzie ban z egzaminu XD

kampinosek1990 napisał:
Kto czyta dyskusję, ten oceni. Koniec? Wszyscy powinni się uspokoić, bo chyba adrenalina nam uderza do głowy. Mi też, zupełnie niepotrzebnie.

Nieprzypadkowo uchodzimyy niestety za środowisko, które najbardziej oddaje tzw. wyścig szuczurów.

kampinosek1990 napisał:

Jeśli chcesz, to możemy zakończyć:D

pick_and_roll napisał:
Nieprzypadkowo uchodzimyy niestety za środowisko, które najbardziej oddaje tzw. wyścig szuczurów.

Na medycynie jest gorzej;) Mam tylko nadzieję, że w samej Szkole to już inaczej wygląda i ludzie są wzajemnie życzliwsi. Na chwilę obecną wszyscy jesteśmy zdenerwowani trudnością testu i całą jego otoczką.

pick_and_roll napisał:

Bo życie to wyścig szczurów, mniejszy czy większy, ale zawsze wyścig

HouseMD napisał:
Na medycynie jest gorzej;) Mam tylko nadzieję, że w samej Szkole to już inaczej wygląda i ludzie są wzajemnie życzliwsi.

Przyjaciel to Twój ukryty wróg:D

Gość dostał 116 pkt i "krew go zalewa" że rzekomo inni ściągali. Może się mylę ale gdyby tego nie robili to też dostałby 116 pkt. Nie ma to jak z bólem d... pisać do pierwszej telewizji pod kątem moralności i przyzwoitości w celu obrony tych wartości. Komedia.

kampinosek1990 napisał:
Dokładnie tak jak pisze House, jeśli i tak typ jest pod kreską, to dla jego osobistego interesu cała reszta jest obojętna, bo tak czy siak oblał. Żałosne. Arslege nie wystarczyło i jest lament świętokrzyski? :D

To udowadnia, że zarzuty pod adresem KSSIP są bezzasadne

HouseMD napisał:
Gość dostał 116 pkt i "krew go zalewa" że rzekomo inni ściągali. Może się mylę ale gdyby tego nie robili to też dostałby 116 pkt. Nie ma to jak z bólem d... pisać do pierwszej telewizji pod kątem moralności i przyzwoitości w celu obrony tych wartości. Komedia.

Co nie zmienia faktu że generalnie sporo zarzutów jest trafnych i dobrze, że gość to nagłośnił.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót