O
Orzeł_Temidy
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 35
@TatarKrymski Takie osoby zatem powinny udać się raczej do lekarza niż na egzamin, nie uważasz?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kampinosek1990 napisał:Przekręciłeś nazwę parku.
A tak na serio, skończmy już to...naprawdę szkoda nerwów, po prostu to, co się dzieje pokazuje, że już na tym etapie niezawisłość jest cnotą, o którą należy walczyć i roztaczać nad nią opiekę, żeby nie zanikła.
Orzeł_Temidy napisał:@TatarKrymski Takie osoby zatem powinny udać się raczej do lekarza niż na egzamin, nie uważasz?
upioryrewolucji napisał:Rzeczywiście-Kampinoski
To nie ja zacząłem wywody, że nie powinienem dostać togi do ręki, nie znasz mnie, a czynisz nader niestosowne uwagi
kampinosek1990 napisał:Kto czyta dyskusję, ten oceni. Koniec? Wszyscy powinni się uspokoić, bo chyba adrenalina nam uderza do głowy. Mi też, zupełnie niepotrzebnie.
kampinosek1990 napisał:Kto czyta dyskusję, ten oceni. Koniec? Wszyscy powinni się uspokoić, bo chyba adrenalina nam uderza do głowy. Mi też, zupełnie niepotrzebnie.
pick_and_roll napisał:Nieprzypadkowo uchodzimyy niestety za środowisko, które najbardziej oddaje tzw. wyścig szuczurów.
pick_and_roll napisał:Nieprzypadkowo uchodzimyy niestety za środowisko, które najbardziej oddaje tzw. wyścig szuczurów.
Prorok P napisał:Ciekawy komentarz użytkownika "Michal" na GP.
HouseMD napisał:Na medycynie jest gorzejMam tylko nadzieję, że w samej Szkole to już inaczej wygląda i ludzie są wzajemnie życzliwsi.
Prorok P napisał:
Prorok P napisał:
kampinosek1990 napisał:Dokładnie tak jak pisze House, jeśli i tak typ jest pod kreską, to dla jego osobistego interesu cała reszta jest obojętna, bo tak czy siak oblał. Żałosne. Arslege nie wystarczyło i jest lament świętokrzyski?![]()
HouseMD napisał:Gość dostał 116 pkt i "krew go zalewa" że rzekomo inni ściągali. Może się mylę ale gdyby tego nie robili to też dostałby 116 pkt. Nie ma to jak z bólem d... pisać do pierwszej telewizji pod kątem moralności i przyzwoitości w celu obrony tych wartości. Komedia.