Konkurs na aplikację ogólną (KSSiP) - 2016 cz. II

• Autor wątku Autor wątku duska1958
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
sa wyniki. Zabraklo mi kilka punktow tak jak myslalem. Niestety, trzeba probowac za rok. Zabawne jest, ze zrobilem kilka dni temu test z 2012 roku i mialem 140 punktow, a tutaj taki zawod.

co mi sie rzucilo w oczy, jedna osoba miala 59 punktow. Na prawde?

Ostatnia edycja:
Dostałem 129 chociaż po sprawdzeniu odpowiedzi w domu wyszło mi że powinienem mieć kilka punktów więcej. Nie bardzo rozumiem, chyba muszę zawnioskować o wgląd

Co w sytuacji jak miało być 440 osób a próg przekroczyło tylko niecałe 200? Jest szansa że obniżą próg?

Czy ktoś wie kiedy można wnioskować o wgląd? Nie wiem czy źle przeniosłem odpowiedzi, czy o co chodzi...

a jakby bylo 440 osob to ile prog by wyniosł? ja mialem 109, boje sie ze jak obniza to do 110...:(

Co oznacza jedno - obniżenie progu, a szkoda bo fajnie by było juz dziś swiętować sukces. Oczywiście to jest niemozliwe, zapewne wyjdzie zarządzenie zmieniajace próg na 110 punktów.

Nie wiem co zrobi komisja, ale obniżenie progu jest trochę niesprawiedliwe dla tych co próg przekroczyli, a nie dostaną się do kssipu jak im kazusy słabo pójdą a do kazusów będzie dopuszczone 440 osób. Ciężki orzech do zgryzienia będą mieli Ci w komisji i i Minister, bo bez jego interwencji nie ma mowy o obniżeniu progu....

policzyłam na szybko, ok. 200 osób przekroczyło próg, mniej niż wyznaczono miejsc

dobra to liczymy ile próg wynosiłby jakby zrobić 440 miejsc? ja się powieszę jak zrobią 110:P piszemy do Ministra Sprawiedliwości o zmianę zarządzenia>?

Obnizenie progu do takiego poziomu by weszlo 440 osob byloby ciosem ponizej pasa bo nie ma takiego wymogu by tyle osob pisalo 2 etap.

Włąsnie to byłoby przegięcie obniżenie progu na tym etapie.
Gdyby obniżyli próg gdy zarządzenie MS sprawiedliwości już dawno obowiązywało, to po tym incydencie z plombami, to kolejne nadużycie by było.

Ja w tamtym roku pisałam maila, na adres wskazany na stronie naboru kssip o wgląd arkusza oceny kazusów, może warto spróbować tą drogą odnośnie testu.

I tak wszelkie odwołania, można wnosić dopiero po doręczeniu decyzji o przyjęciu bądź odmie przyjęcia na aplikację

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót