M
marika7
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
Tylko skoro takie opcje są dopiero rozważane, to ciekawe, czy wyrobią się z zachowaniem terminu 14-dniowego do ogłoszenia listy z nazwiskami, w końcu zostały zalewie dwa dni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Stan Faktyczny napisał:No to chyba juz wszyscy widzimy jak to sie skonczy, do nauki i niech wygraja lepsi w kazusach.
Stan Faktyczny napisał:No to chyba juz wszyscy widzimy jak to sie skonczy, do nauki i niech wygraja lepsi w kazusach.
HorN napisał:Skandalem(ale chyba tylko dla osób zainteresowanych,bo szary obywatel ma w nosie nasze egzaminy) przejmą się tak samo jako brakiem plomb na kilkudziesięciu testach
kampinosek1990 napisał:A ile to jest wstawić plik pdf na stronę ? Testy dawno zdekodowane, lista osób według punktów w excelu dawno jest. Trzeba tylko odpowiednio przyciąć tę listę, wydrukować, zeskanować i wywiesić w gablocie.
intr napisał:a niech obniżają progi, i pokazują tym samym przyszłym rekrutom na aplikację ogólną, że nie warto się uczyć i przykładać, bo gdy test będzie dość trudny i wymagał myślenia to i tak obniża progi, a szczęscie sprzyja "hazardzistom" obstawiającym możliwe do pojawienia się na teście pytania
HouseMD napisał:Moim zdaniem bardziej prawdopodobne są warianty a lub b. Szczerze wątpię, czy któryś z wiceministrów chciałby być odpowiedzialnym za kolejny, mniejszy lub większy skandal.
Zwykle jest tak, że wybiera się rozwiązania najbezpieczniejsze i najmniej kontrowersyjne. Mam nadzieję, że i tak będzie tym razem.
kampinosek1990 napisał:No więc tak.
Wykonałem telefon do kompetentnej komórki MS i uzyskałem pełną i kompleksową odpowiedź, która rozwieje nasze wątpliwości...nie, jednak nie. Na pewno utwierdzi w przekonaniu, że sprawa nie jest oczywista.
Mianowicie, obecnie są procedowane wszystkie warianty rozstrzygnięcia konkursu na AO:
a) nieprzeprowadzenie II etapu w ogóle,
b) przeprowadzenie II etapu w liczbie 218 osób,
c) obniżenie progu i zmiana zarządzenia.
Decyzja podobno należy do jednego z wiceministrów a nie Ministra Ziobry, aczkolwiek nie ministra byle....., nazwiska osoby odpowiedzialnej niestety nie pomnę. Póki co żadna z opcji nie uzyskała przewagi i prowadzone są analizy. Jest to sprawdzona informacja, która powinna nam dać do myślenia. Z rozmowy wnioskuję, że opcja a bądź c są najbardziej prawdopodobne.
Uczmy się więc, bo prawdopodobnie II etap będzie i to będzie eliminujący dla wielu z tych, którzy byli pewni swego.
Niedobrze być złym posłańcem, ale niestety ktoś musi przynosić grobowe wieści.
kampinosek1990 napisał:W ogóle dziwi mnie, że miły Pan zasugerował ten wariant a, skoro jest oczywiście sprzeczny z ustawą. To by było strasznie dziwne - wykładnia contra legem ?
Moje wnioski pochodzą stąd, że zaraz po nawiązaniu połączenia, nawet bez specjalnego dociekania, od razu zaczął mówić o obniżaniu - że nie wiadomo, że się okaże, że trwają analizy. O II etapie dla 218 osób wspomniał dopiero, gdy sam zapytałem o realność takiej opcji.
No nie wiem, trochę się chyba na ludziach znam - jakoś odniosłem wrażenie, że na stole leży projekt zarządzenia i niedługo ktoś go podpisze. To może jakieś nierozsądne, ale intuicja mi mówi, że egzamin się odbędzie.