P
prawnik z lincolna
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
Obysmy wszyscy spotkali sie rowniez w styczniu/lutym 2017
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
prawnik z lincolna napisał:Obysmy wszyscy spotkali sie rowniez w styczniu/lutym 2017![]()
Wydaje mi się że w którymś komunikacie było podane że organizator konkursu nie zapewnia możliwości przechowywania rzeczy wartościowych - ale jak w praktyce to wygląda to nie mam pojęciapanipedagog napisał:Jakoś nie mogę tego nigdzie doczytać, albo już czytam nieuwaznie....więc zapytam tu.
Na miejscu będzie możliwość oddania telefonu na przechowanie na czas egzaminu?
Tak jak już napisano wyżej było to wyraźnie napisane w komunikacie. Liczę, że panipedagog czyta tak samo nieuważnie kodeksy jak komunikaty KSSIP-u, wtedy mniejsza konkurencja będzie. Oczywiście nie jestem złośliwa, stwierdzam tylko fakty. Myślę, że na etapie po studiach powinno się miec już opanowaną umiejętnośc wyszukiwania informacji i jej selekcji, ale cóż, mogę się mylic.panipedagog napisał:Jakoś nie mogę tego nigdzie doczytać, albo już czytam nieuwaznie....więc zapytam tu.
Na miejscu będzie możliwość oddania telefonu na przechowanie na czas egzaminu?
olaaa89 napisał:Tak jak już napisano wyżej było to wyraźnie napisane w komunikacie. Liczę, że panipedagog czyta tak samo nieuważnie kodeksy jak komunikaty KSSIP-u, wtedy mniejsza konkurencja będzie. Oczywiście nie jestem złośliwa, stwierdzam tylko fakty. Myślę, że na etapie po studiach powinno się miec już opanowaną umiejętnośc wyszukiwania informacji i jej selekcji, ale cóż, mogę się mylic.![]()
spokoloko123 napisał:Co do telefonu, to dwa lata temu można było zostawiać wartościowe przedmioty w depozycie- czyli szarych kopertach szczególnie pilnowanych. Natomiast w szatni, zostawia się na własną odpowiedzialność, ale ja akurat tam zostawiłam w torebce wyłączony telefon oraz portfel i na całe szczęście jakoś nikt się na nie nie skusil;p
KV90 napisał:Nie wiem, skad oburzenie na osobe, ktora powiedziala prawde. Jesli ktos nie potrafi znalezc prostej informacji w prostym komunikacie, ktory nie jest nigdzie ukryty tylko, ze tak powiem na widoku to jak taka osoba chce rozwiazywac nieco bardziej skomplikowane problemy jako sedzia/prokurator ?
A byc moze chodzi o to, ze w komunikacie mowa o przedmiotach wartosciowych, wiec nie mogla sie doczytac bo nikt jej tam wprost o telefonie nie wypunktowal.
Bayerlein napisał:Tyle tu mądrych ludzi a nie wiedzą, że przepisy to nawet sądy interpretują tak jak im wygodnie...
Czyli jednak jest tak jak się obawiałem, niech sobie bydlątka jakoś radzą, po co im szatnia...