K
kingowata
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, tydzień temu we wtorek zatrzymali mojego faceta. Mówili że za jakieś grzywne i ze będzie siedział 3 dni. Tymczasem mija tydzien, jego nadal nie ma a ja wiem tylko tyle w jakim więzieniu jest (byłam dziś zapytać to tylko potwierdzono ze jest w tym zakładzie). Tylko jego siostra jest wpisana jako najbliższa osoba a ja nie mam z nią żadnego kontaktu.
Powiedziano mi ze może zadzwoni ewentualnie, ale ciekawe jak bo na pamięć to nie znał mojego numeru.
Chciałabym się z nim jakoś skontaktować. Albo chociaż dowiedzieć się ile będzie siedział.
I czy jak wpłacę mu pieniądze na konto to czy będzie mógł sobie za to jakiś tytoń czy papierosy kupić tam w więzieniu? I ile tak gdzieś wpłacić, bo nie wiem, żeby mu wystarczyło.
Powiedziano mi ze może zadzwoni ewentualnie, ale ciekawe jak bo na pamięć to nie znał mojego numeru.
Chciałabym się z nim jakoś skontaktować. Albo chociaż dowiedzieć się ile będzie siedział.
I czy jak wpłacę mu pieniądze na konto to czy będzie mógł sobie za to jakiś tytoń czy papierosy kupić tam w więzieniu? I ile tak gdzieś wpłacić, bo nie wiem, żeby mu wystarczyło.