kontakt z wychowawcą

• Autor wątku Autor wątku anakow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: wychowawca

Kiedyś jedna osoba zadała mi pytanie w jaki sposób wychowawcy wychowują. Poszłam do Mirka i pytam się go, on dał mi krótką odpowiedź - "w żaden" :wow:

Barbie napisał:
Kiedyś jedna osoba zadała mi pytanie w jaki sposób wychowawcy wychowują. Poszłam do Mirka i pytam się go, on dał mi krótką odpowiedź - "w żaden" :wow:
Oczekiwanie, ze skazany otrzyma przyzwoite wychowania w więzieniu jest dużym nieporozumieniem. Nazwa "wychowawca" dla funkcjonariusza zajmującego się sprawami osadzonych wg mnie też jest nieporozumieniem

marcinmajster napisał:
a wychowawca kasę bierze, bo kolejny osadzony korzysta (wyraził zgodę) na IPO!!!:o
Marcin, to Twój kolejny "suchar" i to taki "super". Ciekawe skąd Ty czerpiesz taką wiedzę? Średnio na jednego wychowawcę w więzieniach przypada ok 100 skazanych. Może wiesz o ile więcej zarabia ten co ma 100 z IPO od tego co ma 100 bez IPO?

jako wieloletni praktyk, nie mów mi (przecież zapewne wiesz o tym, lepiej odemnie), że zakład karny nie czerpie korzyści finansowych z podjęcia przez więźniów IPO???

Z tego co wiem to to forum jest od porad prawnych a nie od kłócenia się kto ma większa rację!!!

marcinmajster napisał:
jako wieloletni praktyk, nie mów mi (przecież zapewne wiesz o tym, lepiej odemnie), że zakład karny nie czerpie korzyści finansowych z podjęcia przez więźniów IPO???
Bzdury piszesz. Niby jak to jest? Jakieś dotacje z budżetu państwa dostaje zakład od głowy, czy co?

ansark napisał:
Z tego co wiem to to forum jest od porad prawnych a nie od kłócenia się kto ma większa rację!!!
a skąd to wiesz?

Ostatnią edycję dokonał moderator:

13a napisał:
na oddziale mojego też jest kobieta- wychowawczyni, ale on nie jest w jej grupie- szkoda, bo jest bardzo rzeczowa i to co mówi tak robi bez kłamst.

trafiłem na różnych wychowawców, ale coś w tym jest: kobiety są OK!:ok:

u mojego W na oddziale sa 2 kobiety i obie sa twarde sztuki,ponoc nie chca pomagac i trudno cos zalatwic.Widocznie nie wszedzie wychowawca kobieta jest ok.

witam,

czy aby rozpocząc program IPO musi byc komisja?

...pytam, bo tak mojemu Łobuzowi powiedzieli....miał mieć 7 ale nie odbyła się i ma czekać na nowy termin:(

Mój mąż ma taką wredną babę z doświadczenia wiem, że z facetem łatwiej cokolwiek załatwć. Jak chciałam znią pogadać to się bardzo zdziwiła i powiedziała, że mąż jest dorosły i wszystko wie więc po co chcę z nią rozmawiać. Wszystko utrudnia i sama wydaje negatywne opinie i mówi że to dyrektor lub ktoś inny :mad:

Jestem całkowicie poczatkująca... nie wiem nic na tematy więziennictwa...
o co pytacie wychowaców? O co ja mogę zapytać, wiem że nie moge pytac o sprawe mojego chłopaka, ale w takim razie o czym z nim rozmawiac???

anula_:) napisał:
Jestem całkowicie poczatkująca... nie wiem nic na tematy więziennictwa...
o co pytacie wychowaców? O co ja mogę zapytać, wiem że nie moge pytac o sprawe mojego chłopaka, ale w takim razie o czym z nim rozmawiac???
Jeżeli nie ma takiej potrzeby, to po co w ogóle pytać o cokolwiek?

czesc,

czy to z wychowawca czy z dyrektorem moge zalatwic hm...przepustke losowa?
dostalam swietna oferte pracy i musze wyjechac na tydzien. nie mam co zrobic z dziecmi (jest ich troje:) w tym roczny maluszek...czy to jest powod wogole na przepustke?

aLINA42 napisał:
czesc,

czy to z wychowawca czy z dyrektorem moge zalatwic hm...przepustke losowa?
dostalam swietna oferte pracy i musze wyjechac na tydzien. nie mam co zrobic z dziecmi (jest ich troje:) w tym roczny maluszek...czy to jest powod wogole na przepustke?

wg mojej opini, to nie jest powód na przepustkę losową:(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót