kontakt z wychowawcą

• Autor wątku Autor wątku anakow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Lorein tak na prawde to już nie wiem o co Ci chodzi, wiedzę na forum czerpiemy również z naszych doświadczeń a moje są większe jak Twoje. Nigdy nie uwazałam ani Ciebie ani zadnej z pozostałych dziewczyn za gorszą i w tym momencie już mnie obrażasz a podobno tego nie robisz. Ja również korzystam z doświadczeń i wiedzy pozostałych oczekujących lub doczekanych. Generalnie jeśli chodzi o zk to regulamin jeśli nie jest taki sam to jest podobny

dokladnie .. podobny ale inni ludzie tam pracuja...
wiec kazdy bedzie mial inne doswiadczenia...
to ja sie poczulam dotknieta... zarzutami jakie padly pod moim adresem

Lorein napisał:
Pismo tak czy inaczej trafia najpierw do wychowawcy gdyz to wychowawca robi tzw. selekcje waznych i mniej waznych spraw. Jesli zaopiniuje pozytywnie wtedy pismo z opinia trafia na stół dyrektora. Jesli wychowawca uwaza ze nie ma powodow albo nie ma zadnych szans pismo nie trafia do dyrektora a jedynie notowana jest odmowa. Czesto wychowawca jest tzw. selekcjonerem.
W żadnym ZK w Polsce pismo z zewnątrz adresowane do Dyrektora nie ma prawa przechodzić przez ręce wychowawcy.

pismo przekazane osoboscie akurat chodzi o nasz przypadek...
wychowawca opiniowal czy nie ma przeciwskazan by mozna bylo mojemu udzielic przepustki okolicznosciowej
czy to jest moja wina ze tak dyrektor zarzadzil???????????
teraz to mam wrazenie ze tak...
Boze chyba przestane odwiedzac to forum
bo coraz mniej milo tutaj
mialysmy sie wspierac... a nie atakowac
dziekuje Wam wszystkim za wszystko!!!!

jeny laski przestancie juz. Moniak widzisz a nie grzmisz :D

Jesteście niepoważne. Ataki na siebie załatwiajcie na PW, bo forum do tego nie służy. Każdą dyskusję można prowadzić na poziomie. Temat jest wyczerpany. Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót