Może i zgarnął ktoś prowizje,mnie to nie interesuje.Ważne że coś dla mnie zrobił i mi pomógł.Nie każdy jest alfą i omegą tak jak niektórzy na tym forum.Jezeli nie jestem bardzo wtajemniczony to chyba dobrze że ktoś mi pomaga.W końcu nic nie ma za darmo i wcale mi nie przeszkadza że on za to dostanie prowizje.Wgląd do moich składek oczywiście miał ale to za moja zgodą,w końcu jestem uczciwą osoba i nie mam nic do ukrycia.Przeciez ja tego gościa do niczego innego nie upoważniłem więc nie widze problemu bym mógł sie czegoś obawiać.Nie czuje sie tez oszukany ani nie czuje sie"jeleniem" jak ktoś sugeruje.Są osoby które sie na tym nie znaja,albo nie mają czasu biegać po urzędach,ZUS-ach itp. i to dla tych osób są takie korporacje.Jeżeli ktoś nie chce to nie musi korzystać ale nie rozumiem dlaczego od razu ich krytykujecie.W końcu robią dobra i pożyteczna rzecz,nikogo nie oszukują a to że maja za to kase za prowizje to mi w niczym nie przeszkadza.Wcześniej ktoś mnie zapisał do PZU,prowizje też za mnie wziął a nic dla mnie nie zrobił!!Nawet nie zadzwonił przez 7 lat!!!!Pozdrawiam