A
aichaasia
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Mój problem polega tym, ze zostałam okradziona na swojej imprezie urodzinowej, którą organizowałam w jednym z klubów. Salę miałam wynajętą tylko do własnego użytku. Nikt poza moimi gośćmi i kelnerką nie wchodził na tą salę. Kradzieży dokonano na sam koniec uroczystości, są świadkowie, którzy widzieli wychodząc z sali jako ostatni przede mną skradziony aparat. gdy ostatni goście opuścili salę i zostałam sama wraz z 3 osobami na sali, przyszła kelnerka posprzątać i wszedł Pan z ochrony. Ja i pozostałe osoby zajęliśmy się pakowaniem prezentów do torby, aby móc je zabrać do domu. Aparat leżał na stoliku obok, gdzie sprzątała kelnerka (co chwilę wychodziła z sali, wynosiła naczynia) i również przy tym stoliku stał ochroniarz. Pomagałam sprzątać kelnerce ze stołu, a pozostałe osoby pakowały prezenty, na stole już nie było aparatu. Jeden z prezentów wypadł z torby i nikt go nie zauważył, dopiero zorientowałam się po 10 min, w domu, że tego prezentu brakuje jak i również aparatu. Niestety dzwoniąc do clubu, menadżer sprawdził, że nic nie zostało.
Dla mnie najbardziej podejrzaną osobą jest Pan z ochrony, gdyż z tego co wiem nie powinien wchodzić na tą salę dopóki nie opuszczą ją ostatnie osoby, jako jedyny kręcił się po całej sali i uważnie nam się przyglądał. Sam menadżer zasugerował, że jedyną osobą, która mogła to zrobić jest Pan z ochrony. Zawartość tego prezentu, który mi zginał była biżuteria.
Podsumowując zginął mi aparat cyfrowy marki Samsungu oraz biżuteria.
Proszę o jakąś pomoc co ja mam zrobić.
Na policję już zgłosiłam, ale co dalej???????
Dla mnie najbardziej podejrzaną osobą jest Pan z ochrony, gdyż z tego co wiem nie powinien wchodzić na tą salę dopóki nie opuszczą ją ostatnie osoby, jako jedyny kręcił się po całej sali i uważnie nam się przyglądał. Sam menadżer zasugerował, że jedyną osobą, która mogła to zrobić jest Pan z ochrony. Zawartość tego prezentu, który mi zginał była biżuteria.
Podsumowując zginął mi aparat cyfrowy marki Samsungu oraz biżuteria.
Proszę o jakąś pomoc co ja mam zrobić.
Na policję już zgłosiłam, ale co dalej???????