Witam, mam do sprzedania następujące pozycje:
1) Pisma procesowe w sprawach cywilnych z objaśnieniami i płytą CD, wyd. 2, 2014r., red. prof. dr hab. Andrzej Zieliński.
Cena detaliczna, to 179 zł, ja sprzedaję za 100 zł.
Książka zawiera wzory pism procesowch oraz ich omówienie, co stanowi nieocenioną pomoc dla studentów prawa oraz początkujących prawników.
Książka jest w świetnym stanie, jak prosto z księgarni.
Stanowi nieocenioną pomoc w pracy prawnika oraz cenne źródło informacji dla studentów, czy aplikantów zawodów prawniczych.
W sposób przystępny tłumaczy poszczególne kategorie pism procesowych, objaśniając jednocześnie wszystkie istotne kwestie dotyczące danego pisma;
2) Zestaw komentarzy kodeksowych wydawnictwa CH BECK, na który składają się:
- Kodeks Cywilny - komentarz, wyd. 5, 2013r., 1836 stron, red. prof. zw. dr hab Edward Gniewek, prof. zw. dr hab. Piotr Machnikowski.
- Kodeks Postępowania Cywilnego - komentarz, wyd. 6, 2012r., 1743 strony, red. prof. UKSW dr hab. Andrzej Zieliński.
Cena detaliczna zestawu, to 698 zł, ja sprzedaję zestaw za 400 zł.
Komentarze są w świetnym stanie, jak prosto z księgarni.
Stanowią nieocenioną pomoc w pracy prawnika oraz cenne źródło informacji dla studentów, czy aplikantów zawodów prawniczych.
W sposób przystępny tłumaczą poszczególne instytucje prawa cywilnego i procesowego prawa cywilnego, a informacje poparte są nie tylko stanowskiem doktryny, ale również licznym orzecznictwem Sądu Najwyższego;
3) zestaw 10 książek Prawo w Pigułce wydawnictwa CH BECK, na który składa się:
- Prawo cywilne, wyd. 2013r.,
- Postępowanie cywilne, wyd. 2013r.,
- Prawo rodzinne i nieletnich, wyd. 2013r.,
- Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych, wyd. 2013r.,
- Prawo karne, wyd. 2013r.,
- Postępowanie karne, wyd. 2013r.,
- Prawo i postępowanie administracyjne, wyd. 2013r.,
- Prawo handlowe, wyd. 2013r.,
- Prawo gospodarcze publiczne, wyd. 2013r.,
- Prawo finansowe, wyd. 2013r.
Cena detaliczna całego zestawu, to: 279 zł, ja cały zestaw sprzedaję za 150 zł.
Stan: bardzo dobry.
Ksiązki te są idealne do szybkiego powtórzenia najważniejszych instytucji prawa i informacji, których uczymy się na studiach prawniczych.
Pomogły mi uzyskać pozytywny wynik na egzaminie wstępnym na aplikację radcowską w 2013 roku.
Szczerze polecam!
moderacja