Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Kupię Aplikacja Radcowska. Pytania, odpowiedzi, tabele wyd. 4/5 2012 lub 2013, M. Stepaniuka.

Witam,
kupię komentarz do ppsa oraz czarne skrypty Becka:) Proszę o kontakt na prv. Ponadto jestem zainteresowana książką Apelacja karna i cywilna, Jaworskiego.

Szukam dobrego komentarza do kk cz. ogólna - chodzi o zrozumienie prawa karnego i łopatologiczne wyjaśnienie ;) Możecie coś polecić?

Witam,

Mam do sprzedania nowe, nieużywane:
- orzecznictwo becka pełen komplet - Kk,kpk, kc,kpc, kpa, gospodarcze, (książka)
- stepaniuka 2012, (książka)
- aplikacje od ogółu do szczegółu 2013, (książka)
- skryptów do prawa karnego ze szkoły prawa procesowego Agaty rewerskiej, (książka)
- skrypty warszawskie do cywila (ksero)

Używane:
- skrypt prawo spółek handlowych sadurski (ksero),
- ksero pisma spółek handlowych Pabis od strony 147 umowy spółek,
- książka apelacja karna + suplement świeckiego,
- książka skarga do wsa + suplement Knysiak- molczuk,
- książka apelacja cywilna + suplement manowska,
- stepaniuk 2010 książka,

Pytania na priv.

Poszukuję wszelkich książek, monografii, itp. na temat odpowiedzialności kontraktowej i deliktowej oraz przesłanek odpowiedzialności (szkoda, zwiazek przyczynowy, wina, ryzyko). Mógłby ktoś coś polecić?

Kupię materiały na egzamin radcowski :) Pewnie już niedługo zacznie się wyprzedaż od tegorocznych egzaminowanych :) Proszę o info na prv.

RE: Egzamin wstępny na aplikację adwokacką 2013 r.

Jakby ktoś chciał to mam do sprzedania Stepaniuka 5 wydanie 2013 , pytania odpowiedzi tabele, aplikacja adwokacka , ksiązka ma niecałe 2 tygodnie. Stan idealny. Cena naturalnie niższa niż w sklepie.
Odbiór osobisty tylko Warszawa. pisać : matpol88@op.pl

Sprzedam testy becka, kontakt na priv

sprzedam testy Stepaniuka, kontakt na priv

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Sprzedam:

Mariusz Stepaniuk - Aplikacja radcowska. Pytania, odpowiedzi, tabele. Wydanie 4. Egzamin 2012 r. - stan bdb, bez podkreśleń, normalne ślady użytkowania, cena 90 zł

Katarzyna Czajkowska-Matosiuk - Aplikacje prawnicze w pytaniach i odpowiedziach. Wydanie 6. 2012 r. - wszystkie trzy tomy - stan bdb, bez podkreśleń, normalne ślady użytkowania, cena 90 zł

Aneta Heliosz - Aplikacja od ogółu do szczegółu. Akty normatywne w pigułce. Wydanie 3. 2012 r. - stan db, częściowe podkreślenia, normalne ślady użytkowania, cena 30 zł

Możliwy odbiór osobisty w Opolu.

Kontakt na priv.

Ostatnia edycja:
Sprzedam materiały na egzamin radcowski - komentarze na kazda czesc egzaminu głownie w formie kser, zbindowane ale takze w formie ksiazkowej + gratis ksera dotyczace apelacji, skarg itd - za wszystko 1500 zł ( mnie to wszystko wyniosło ponad 3000 zł ale materiały te gwarantują zdanie i szczescie :))

sprzedam skrypty warszawskie - 200 zł

Wiedza oczywiście stanowi element warunkujący - obok sił psychicznych i szczęścia - zdanie egzaminu przy czym oferowane materiały niewątpliwie umożliwiają zdobycie tej wiedzy albo raczej jej uporządkowanie :)))) pozdrawiam!

Witam, sprzedam komentarz Zolla T. 1 do prawa karnego ( miałam go w tym roku na zdanym egzaminie radcowskim ale nie skorzystałam i tylko tyle był używany, a kupiłam tydzień przed egzaminem), oraz białe wydania książek Manowskiej i Świeckiego dotyczące apelacji cywilnej i karnej ( kupione tez tydzień przed egzaminem ), mam tez wydrukowane z Lexa i Poloniki i zbindowane komentarze ( Grajewski, Grzegorczyk, Mozgawa dorzucę do nich gratis inne wydrukowane komentarze, które miałam na egzaminie) zainteresowanym szczegóły prześlę na maila. na terenie Łodzi możliwy odbiór osobisty. kontakt na priv;)

Sprzedam komplet skryptów warszawskich (stan idealny), stanowiących nieocenioną pomoc na egzaminie adwokackim/radcowskim. Wiem co mówię, w dużej mierze to dzięki skryptom zdałam tegoroczny egzamin zawodowy.

Komplet przygotowany specjalnie na egzamin w 2013 r. (stan prawny : marzec 2013) obejmuje:
skrypty z kodeksu cywilnego z tezami orzeczeń
łącznie zawiera ok. 1500 str.
- skrypty z kodeksu postępowania cywilnego (art. 1 - art. 754{1})
łącznie zawiera prawie 2100 str.
- skrypty z kodeksu karnego bez części wojskowej
łącznie zawiera przeszło 1000 str.
- skrypty z kodeksu postępowania karnego
łącznie zawiera prawie 1800 str.
- skrypty z kodeksu postępowania administracyjnego
łącznie zawiera ok. 1500 str.

Cena 600 zł.
Odbiór osobisty w Warszawie na Mokotowie

kontakt: skrypty2013@wp.pl

Odstąpię kod promocyjny (dostałem 3 przy rejestracji) dostępu do testów on-line na zdajtest.pl
Info na mail.

Sprzedam 3 tomy Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości (TOM 2, TOM 3, TOM 4) wszystkie tomy to wydania z 2012 r. Stan bardzo dobry.
Cena za komplet 3 tomów 249 zł. WYSYŁKA W CENIE

kontakt: edmat321@gmail.com

sprzedam po kosztach komentarze KK I KW pod redakcją bojarskiego, stan prawny na koniec 2009 .

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót