Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
sprzedam skrypty warszawskie 2013, tj. orzecznictwo do kk, kpk, kc, kpc, kpa.
zainteresowanych prosze o kontakt na email: magiciv@wp.pl

Witam
mam do sprzedania książkę "Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości", wydanie 3 z 2013 r. C.H. Beck, tom 3 akta gospodarcze i administracyjne.

kontakt na maila: pineska.ster@gmail.com

sprzedam skrypty warszawskie, bez śladów użytkowania

1. kodeks karny
2. kodeks postępowania karnego
3. kodeks postępowania administracyjnego
4. kodeks spółek handlowych
5. Dwie części KPC
6. Kodeks cywilny

w sumie 7 zbindowanych zbiorów orzecznictwa za 350 zł

stan na 28.08.2012

proszę o kontakt na prv lub mail Veslla@interia.pl

Posiadam materiały do nauki i na egzamin adwokacki, radcowski. Wiadomość na priv.

Sprzedam:

Katarzyna Czajkowska-Matosiuk - Aplikacje prawnicze w pytaniach i odpowiedziach. Wydanie 6. 2012 r. - wszystkie trzy tomy - stan bdb, bez podkreśleń, normalne ślady użytkowania, cena 50 zł

Aneta Heliosz - Aplikacja od ogółu do szczegółu. Akty normatywne w pigułce. Wydanie 3. 2012 r. - stan db, częściowe podkreślenia, normalne ślady użytkowania, cena 10 zł

Skrypty Becka - Wymowa prawnicza - 3. wydanie - stan bdb, cena 10 zł

Możliwy odbiór osobisty w Opolu.

Kontakt na priv.

Sprzedam:

1. Zbiory Orzecznictwa Becka 2011 Kodeks postępowania karnego cz. 1 i 2 - 100 zł (przydatne na egzamin pisemny z karnego!)

2. Apelacje cywilne i karne - 69 wzorów Jaworski - 70 zł

3. Apelacje cywilne i karne - komentarz Jaworski - 70 zł

Kontakt: e.ziolo@gmail.com. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu. Możliwa też wysyłka.

Kupię

1. Apelację w postępowaniu cywilnym p. M. Manowskiej

2. Umowy w sprawach gospodarczych M. Okła-Anuszewska

Proszę o kontakt na priv.

Kupię Aneta Heliosz - Aplikacja od ogółu do szczegółu z 2013r. Prosze o kontakt na priv.

Witam,

Mam do sprzedania komplet "skryptów warszawskich" w oprawie. Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.

Odbiór osobisty z uwagi na duże gabaryty - Bydgoszcz, ewentualnie wysyłka.

Pozdrawiam

Mam do zaoferowania materiały do nauki na egzamin wstępny na aplikacje: adwokacką / radcowską / notarialną / komorniczą / ogólną w postaci:

- Aplikacje prawnicze 2012. testy lexisnexis (wszystkie 3 tomy)
- Testy na aplikacje 2011. wolters kluwer (wszystkie 5 tomów)

Zainteresowani na PW :)

Czy ktoś ma na sprzedaż:
Egzekucja sądowa z instrumentów finansowych
Autor: Rośniak-Marczuk Magdalena?

szukam skryptów z kursów przygotowujących do egzaminu końcowego.

Mam do sprzedania materiały z kursu przygotowującego do egzaminu końcowego. Notatki sporządzone są w formie elektronicznej. Kontakt priv lub 664 365 410

Witam.
Posiadam materiały do egzaminu końcowego, a mianowicie:
Pozycje książkowe:
- "Postępowanie cywilne. Kazusy." pod redakcją Henryka Doleckiego, wyd. LexisNexis (25 zł),
- „Kodeks postępowania karnego. Komentarz” Wincenty Grzeszczyk (180 zł)

Materiały obindowane:
- Prawo budowlane - komentarz, wyd. II, Robert Dziwiński (20 zł),
- KPA – główki orzeczeń wybranych artykułów (od art. 6 kpa) (25 zł),
- "Metodyka pracy sędziego sądu administracyjnego" W-wa 2009, LexisNexis - Dauter Bogusław (25 zł),
- "Zarys metodyki pracy sędziego w sprawach cywilnych" W-wa 2007r., LexisNexis - Henryk Pietrzykowski (30 zł)
Więcej wiadomości na priv.
Pozdrawiam

Mam do sprzedania książki i skrypty na egzamin (stan niemal perfect, większość używana tylko podczas egz):

Skrypty Warszawskie - kodeks cywilny (I i II tom), stan na marzec 2013, cena 120 zł.

Skrypty Warszawskie - kodeks karny (I i II tom), stan na marzec 2013, cena 120 zł.

Komentarz kodeks cywilny. Beck 2013. red. Gniewek. V wydanie. Cena 175 zł.

Komentarz kodeks postępowania cywilnego. Beck 2012. red. Zieliński. VI wydanie. Cena 175 zł.

Komentarz kodeks postępowania administracyjnego. Beck 2012. red. Adamiak/Borkowski. Wydanie XII. Cena 150 zł.

Kodeks postępowania karnego. Komentarz. Lexis Nexis. red. Grzeszczyk. Wyd. 9. Cena 75 zł.

Testy Becka na egzamin końcowy (3 części), 2012 - 100 zł komplet, 35 zł jeden

Zbiór orzecznictwa Becka - prawo karne, część ogólna - 30 zł

Zbiór orzecznictwa Becka - KPK, Tom I - 30 zł

Zbiór orzecznictwa Becka - KPK, Tom II - 30 zł

Kazusy KPK, Lexis Nexis - 25 zł

Komentarz KPK, Gregorczyka, 2004 - wydrukowany z LEX'a - cena 50 zł

Komentarz KPC, Jakubecki, 2012 - wydrukowany z LEX'a - cena 50 zł

Komentarz KRO, Dolecki, 2010 - wydrukowany z LEX'a - cena 40 zł

Komentarz PPSA, Dauter 2011 - wydrukowany z LEX'a - cena 40 zł

Komentarz KC (5 części), Kidyba i inni 2012 - wydrukowany z LEX'a - cena 75 zł

Odbiór w Warszawie. Przy zakupie powyżej 300 zł, dostawa na terenie Warszawy i okolic gratis.

Kontakt: 604 20 26 20.

Witam ponownie - wymienię się materiałami w formie elektronicznej do egzaminu końcowego. Szczegóły na priv.

Witam, mam do zaoferowania 2 tomy z serii "Egzaminy prawnicze MS" wydane w zeszłym roku. Obejmują one akta z egzaminów prawniczych przeprowadzonych przez MS od 2010 do 2012 roku z przedmiotów - cywilne, karne, administracyjne, gospodarcze. Materiały niezwykle pomocne do nauki do egzaminu - mi osobiście bardzo pomogły zdać egzamin. Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy. Stan bardzo dobry. Polecam!

Cena to 160 zł za obie pozycje.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót