Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Może ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania
Testy na aplikacje
1. Mariusz Stepaniuk, Prawo cywilne. Testy, pytania i odpowiedzi; Wydanie 2 Wydawnictwo CH Beck; Warszawa 2010; seria: testy aplikacyjne; cena 5 zł, odbiór osobisty w Warszawie
2. Mariusz Stepaniuk, Prawo spółek handlowych i prawo gospodarcze publiczne. Testy, pytania i odpowiedzi; Wydanie 2 Wydawnictwo CH Beck; Warszawa 2010; seria: testy aplikacyjne cena 5 zł, odbiór osobisty w Warszawie
3. Mariusz Stepaniuk, Prawo konstytucyjne. Testy, pytania i odpowiedzi; Wydanie 2 Wydawnictwo CH Beck; Warszawa 2010; seria: testy aplikacyjne cena 5 zł, odbiór osobisty w Warszawie
4. Mariusz Stepaniuk, Prawo rodzinne i rzeczowe. Testy, pytania i odpowiedzi; Wydanie 2 Wydawnictwo CH Beck; Warszawa 2010; seria: testy aplikacyjne cena 5 zł, odbiór osobisty w Warszawie
5. Mariusz Stepaniuk, Prawo administracyjne ustrojowe. Testy, pytania i odpowiedzi; Wydanie 2 Wydawnictwo CH Beck; Warszawa 2010; seria: testy aplikacyjne cena 5 zł, odbiór osobisty w Warszawie
Stan bardzo dobry.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv

Sprzedam:
"Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi". Komentarz pod red. Tadeusza Wosia, LexisNexis, stan prawny na 2009 r. - przy czym zmiany, które zostały wprowadzone nie wymagają komentarza. Stan książki bardzo dobry. Obecnie w księgarni cena 269 zł, ja sprzedam za 130 zł plus koszty przesyłki (10 zł).
Mail: renatabodnar5@wp.pl

Ostatnia edycja:
Witam mam do sprzedania ZBIORY ORZECZNICTWA BECKA, z których korzystałem na egzaminie zawodowym w 2013 r.
Oto lista:
1) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania karnego TOM I
2) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania karnego TOM II
3) Zbiory Orzecznictwa Becka - Postępowanie cywilne Orzecznictwo
4) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM I
5) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM II
6) Zbiory Orzecznictwa Becka - Prawo cywilne Orzecznictwo TOM III
7) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks spółek handlowych Orzecznictwo
8) Zbiory Orzecznictwa Becka- Prawo karne - część ogólna Orzecznictwo
9) Zbiory Orzecznictwa Becka - Kodeks postępowania administracyjnego Orzecznictwo.

Dodatkowo mogę również sprzedać:
- Kodeks postępowania cywilnego - Komentarz A. Jakubecki wydanie 5,
- Kodeks postępowania karnego - Komentarz (Duże Komentarze Becka) wydanie 4
- Czynności procesowe obrońcy i pełnomocnika w sprawach karnych,
- Czynności procesowe zawodowego pełnomocnika w sprawach administracyjnych i sądowoadministracyjnych
- Kodeks postępowania administracyjnego - Komentarz (P. Przybysz) wydanie 8
- Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi - Komentarz (Tarno) wydanie 5.
Zainteresowanych zapraszam na priv.

Ostatnia edycja:
chętnie zakupię:

1) skrypty warszawskie
2) orzecznictwo becka
3) komentarz do kpa Adamiak
4) kazusy manowskiej

W razie czego proszę o kontakt na priv

Witam,
kupię umowy w sprawach gospodarczych z objaśnieniami i płytą autorstwa M. Okła-Anuszewska wydanie z 2013 r..Kontakt na priv.

Witam,

Chętnie kupię wszystkie materiały niezbędne do przygotowania się do egzaminu notarialnego ! ! !

Jaki jednotomowy komentarz do kpc mi możecie polecić?

A jaki komentarz do kk polecicie, żeby wyjaśnić prawo karne od postaw "jak krowie na rowie"? :razz:

Ja polecam zarówno Filara jak i Marka, obie pozycje łatwo się czyta, wyłożone wszystko od a do z.

Zieliński lub Manowska ten 2 jest bardziej aktualny.

qwert10 napisał:
Zieliński lub Manowska ten 2 jest bardziej aktualny.
:) właśnie się między nimi waham, chyba rzeczywiście manowska, bo teraz 2 wydanie jest jednotomowe. Dzięki

Mam do sprzedania "czynności pełnomocnika w sprawach cywilnych" wydanie 3 książka nowa zafoliowana, dostałam Ją w prezencie a mam już dwie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany poproszę kontakt na priv lub 664 365 410. Dodatkowo chętnie odsprzedam inne materiały do egzaminu końcowego.

Witam,
mam do sprzedania Komentarz do kodeksu cywilnego wyd. LexisNexis, Zobowiązania Tom I i II pod redakcją G.Bieńka, wydanie 10, rok 2011. Cena w sklepach dwóch tomów to 379 złotych. Ja sprzedam za 200zł. Komentarz nowy, nieużywany, stan idealny. chętnych proszę o kontakt mailowy tryfonia666@wp.pl

Witam. W tym roku w marcu zdawałam egzamin adwokacki. Mam do sprzedania (tanio) materiały potrzebne do egzaminu. Podaję tel. 0-604-167-454

Mam do sprzedania:
1) "Prawo o postępowaniu przed sądami administracyjnymi. Komentarz" pod red. T. Wosia, 2009 r., cena: 130 zł (cena była 239 zł),
2) Kodeks karny. Komentarz pod red. Filara, 2010 r., cena: 150 zł (cena 279 zł),
3) Kodeks postępowania administracyjnego. Komentarz pod red. P. Przybysza,2010 r., cena 60 zł (była 149 zł),
4) Kodeks postępowania karnego. Komentarz, pod red. W. Grzeszczyka 2011 r., cena 90 zł (była 199 zł),
5) Kodeks pracy. Komentarz pod red. Świątkowskiego, 2010 r., cena 170 zł (była 349).
Mail: renatabodnar5@wp.pl

Witam,

Mam do sprzedania nowy komentarz do KPC Zielińskiego wyd. 4, cena 130 zł + wysyłka.

Pozdrawiam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót