Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Sprzedam materiały na egzamin notarialny.

Opracowania materii egzaminacyjnych w formie skryptów, kompilacji, referatów, slajdów ze szkoleń izbowych, wyciągi z orzecznictwa, dużo kazusów - z izb, konferencji, szkoleń, kolokwiów - część z rozwiązaniami itd. Całość materiałów wysyłam na maila. Cena - 70 zł.

mam do sprzedania skrypt Mecenas Rewerskiej-KOMENTARZ PRAKTYCZNY DO WYBRANYCH PRZEPISÓW POSTĘPOWANIA CYWILNEGO-APELACJA, wydawnictwo Ad Exemplum, jedna z ważniejszych pozycji dla osób które przygotowują się do zawodowego egzaminu radcowskiego lub adwokackiego, sama jestem świeżo po egzaminie i gorąco polecam

Witam
Kupię lub przyjmę materiały do nauki do egz. notarialnego

pozdrawiam

Marek

Drodzy, podzielcie się opinią - mam zamiar kupić wzorki w sprawach karnych, Hofmański czy Stefański?

Sprzedam książkowe komentarze. Książki używane były jedynie na egzaminie radcowskim- bez dopisków, podkreśleń itp.:

1. „Kodeks postępowania cywilnego. Komentarz”
Autorzy: Andrzej Zieliński (red. nauk.), Kinga Flaga-Gieruszyńska,
Wydawnictwo: C.H.Beck, wydanie 7, Warszawa 2014 (egzemplarz bez papierowej obwoluty, delikatnie uszkodzona tylna okładka)
Cena: 150 zł

2. „Kodeks cywilny. Komentarz. Księga III. Zobowiązania. Część 1 i 2”
Autorzy: Jacek Gudowski (red. nauk.), Teresa Bielska-Sobkowicz, Gerard Bieniek, Helena Ciepła, Przemysław Drapała, Marek Sychowicz, Roman Trzaskowski, Tadeusz Wiśniewski, Czesława Żuławska,
Wydawnictwo: Lexis Nexis, Wydanie 1, Warszawa 2013,
Cena: 150 zł

3. „Komentarz do Kodeksu cywilnego. Księga pierwsza. Część ogólna”
Autorzy: Stanisław Dmowski, Stanisław Rudnicki,
Wydawnictwo: Lexis Nexis, Wydanie 10, Warszawa 2011
Cena: 100 zł

4. „Komentarz do Kodeksu cywilnego. Księga druga. Własność i inne prawa rzeczowe”
Autorzy: Stanisław Rudnicki, Grzegorz Rudnicki,
Wydawnictwo: Lexis Nexis, Wydanie 10, Warszawa 2011

5. „Kodeks spółek handlowych. Komentarz”
Autorzy: Bieniak J., Bieniak M., Nita-Jagielski G.,
Wydawnictwo: C.H. Beck, Wydanie 3, Warszawa 2014
Cena: 120 zł

6. „Kodeks postępowania karnego. Komentarz”
Autorzy: Boratyńska Katarzyna T., Górski Adam, Sakowicz Andrzej,
Wydawnictwo: C.H. Beck, Wydanie 5, Warszawa 2014
Cena: 120 zł

7. „Kodeks karny. Komentarz”
Autorzy: Grześkowiak A., Wiak K,
Wydawnictwo: C.H. Beck, Wydanie 2 , Warszawa 2014

Na życzenie mogę wysłać mailem zdjęcia poszczególnych książek.

Odbiór osobisty możliwy w Krakowie, lub przesyłka pocztą albo kurierem (za dodatkową opłatą).

Kontakt na priv.

Mam do sprzedania książkę z której m.in. przygotowywałem się pod egzamin notarialny i której jeszcze nie pogoniłem dalej a nie zdecydowałem się jej zachować - ogółem jest to bowiem kompilacja wszystkiego, dobra do powtórki, ale na co dzień obędę się bez niej.

"NIERUCHOMOŚCI. Zagadnienia prawne i zarząd"
wyd. Wolters Kluwer 2013
grubo ponad tysiąc stron.
CENA - 60 zł + wysyłka (cena na okładce - 229 zł)
książka z niewielkimi śladami używania - przybrudzona okładka (okładka jest 'gumowana' więc zostają na niej ślady), początkowe strony zagięte (skutek upadku książki na podłogę). Poza tym - bez zarzutu, większa część książki wewnątrz jak nowa.

Mam do sprzedania książki:
1. Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości 2015, wydawnictwo C.H.Beck (w tym w wersji elektronicznej)
tom I - Akta cywilne i karne
tom II - Akta gospodarcze i administracyjne
tom III - kazusy do egzaminu adwokackiego i radcowskiego
tom IV - wzory pism z komentarzami
2. Umowy w sprawach gospodarczych z objaśnieniami i płytą CD - M. Okła -Anuszewska, 2014
3. Metodyka sporządzania umów gospodarczych - A. Cempura, A. Kasolik, Warszawa 2014
4. Metodyka sporządzania pism procesowych w sprawach karnych, cywilnych, gospodarczych i administracyjnych - A. Cempura, A. Kasolik, Warszawa 2014
5. Akta cywilne dla aplikantów - K. Kocemba, Warszawa 2013
6. Akta administracyjne dla aplikantów - K. Uryga, P. Mielcarek, A. Stec, Warszawa 2014
7. EGZAMINY APLIKACJE 2014 radcowska i adwokacka, teksty ustaw, 9 wydanie, wszystkie 3 tomy
8. Prawo cywilne, Spadki, Kazusy, A. Zając, Warszawa 2012
9. Postępowanie administracyjne - ogólne, przed sądami administracyjnymi i egzekucyjne, M. Rojewski, Warszawa 2013
Mam również do sprzedania wszystkie najnowsze komentarze (KC, KPC, KK, KPK, KPA, PPSA, KSH, a także Prawo budowlane, Ustawa o gospodarce nieruchomościami) w wersji papierowej.
Książki były kupione w tym roku, używane tylko przeze mnie, są w stanie idealnym, bez podkreśleń, bez zniszczeń.
Wszystkie pomogły zdać mi egzamin, więc polecam!
Do sprzedania zestaw w całości, albo pojedyncze materiały. Cena do negocjacji.

Mam do sprzedania następujące pozycje książkowe:
1. Apelacje cywilne. Zagadnienia praktyczne, akta i kazusy- Marcin Kołakowski,
2. Apelacje karne. Zagadnienia praktyczne i kazusy - Zbigniew Kapiński
3. Akta administracyjne dla aplikantów - Kinga Uryga, Paulina Mielcarek, Agnieszka Stec
4. Akta cywilne dla aplikantów - Karolina Kocemba
5. Akta karne dla aplikantów - Małgorzata Młodawska - Piaseczna, Igor Tuleya, Anna Wielgolewska
6. Zobowiązania. Kazusy dla aplikantów - Karolina Kocemba
Kodeks postępowania karnego. Kazusy- Małgorzata Młodawska - Piaseczna, Anna Wielgolewska,
7. Kodeks spółek handlowych. Kazusy, - Dorota Bugajna - Sporczyk,
8. Prawo cywilne. Część ogólna i prawo rzeczowe. - Teresa Mróz, Agata Zając
9. Egzaminy aplikacyjne 2015. Teksty ustaw, tom I, II i III,wydawnictwo C.H.Beck
10. Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości (wydanie 5., 2015 r.), Tom 1 i 2
11. Prawo administracyjne. Praktyczne aspekty formułowania pism procesowych - Monika Bigda - Pogońska
12. Skarga i skarga kasacyjna w postępowaniu sądowoadministracyjnym. Komentarz. Orzecznictwo - Hanna Knysiak - Molczyk,
13. Kodeks postępowania cywilnego, Komentarz - pod redakcją Małgorzaty Manowskiej
14. Prawo własności intelektualnej - redakcja: Piotr Kostański, Dawid Marek
15. Kodeks postępowania karnego, kodeks karny, kodeks postępowania administracyjnego, kodeks cywilny, kodeks postępowania cywilnego (Zbiory orzecznictwa C.H. Beck)

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv: egzamin2016@gmail.com

Sprzedam pakiet używanych książek (kupione w tym roku):

1. Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości 2015. Tom od 1 do 4 - 300 złotych + wysyłka
2. Akta cywilne dla aplikantów. Aplikacje prawnicze; Karolina Kocemba - 50 złotych + wysyłka
3. Akta administracyjne dla aplikantów; Paulina Mielcarek, Agnieszka Stec, Kinga Uryga 50 złotych + wysyłka

W razie kupna całego kompletu - cena to 350 złotych + wysyłka

Możliwość odbioru osobistego Warszawa - Mokotów.

Witam !
Kupie / przyjmę materiały/kazusy/wzory itd. na egzamin notarialny oferty proszę przesyłać na pw lub mailem.

Sprzedam następujące książki (używane) :

1. Akta administracyjne dla aplikantów - Kinga Uryga, Paulina Mielcarek, Agnieszka Stec
2. Akta cywilne dla aplikantów - Karolina Kocemba
3. Zobowiązania. Kazusy dla aplikantów - Karolina Kocemba
4. Kodeks postępowania karnego. Kazusy- Małgorzata Młodawska - Piaseczna, Anna Wielgolewska,
5. Kodeks spółek handlowych. Kazusy, - Dorota Bugajna - Sporczyk,
6. Prawo cywilne. Część ogólna i prawo rzeczowe. - Teresa Mróz, Agata Zając
7. Egzaminy aplikacyjne 2015. Teksty ustaw, tom I, II i III,wydawnictwo C.H.Beck
8. Egzaminy prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości (wydanie 5., 2015 r.), Tom 1 i 2
9. Prawo administracyjne. Praktyczne aspekty formułowania pism procesowych - Monika Bigda - Pogońska
10. Skarga i skarga kasacyjna w postępowaniu sądowoadministracyjnym. Komentarz. Orzecznictwo - Hanna Knysiak - Molczyk,
11. Kodeks postępowania cywilnego, Komentarz - pod redakcją Małgorzaty Manowskiej
12. Prawo własności intelektualnej - redakcja: Piotr Kostański, Dawid Marek
13. Kodeks postępowania karnego, kodeks karny, kodeks postępowania administracyjnego, kodeks cywilny, kodeks postępowania cywilnego (Zbiory orzecznictwa C.H. Beck)

Cena do uzgodnienia.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv: egzamin2016@gmail.com

RE: Egzamin wstępny Aplikacja Radcowska 2015

Sprzedam komplet ustaw z serii:
Egzaminy aplikacyjne 2015. Teksty ustaw, tom I, II i III,wydawnictwo C.H.Beck
(książki używane , w bardzo dobrym stanie, korzystano z nich tylko podczas egzaminu radcowskiego). Cena do uzgodnienia.
Zainteresowanych zapraszam na priv: egzamin2016@gmail.com

Dobry wieczór

jestem wstępnie zainteresowany książką Metodyka sporządzania umów gospodarczych - A. Cempura, A. Kasolik, Warszawa 2014

Chciałbym zapytać za ile chce Pan ją sprzedać. Proszę uwzględnić koszt wysyłki do Krakowa.

Pozdrawiam
Krzysztof Zdankiewicz

Witam,
posiadam do sprzedaży, w bardzo dobrym stanie, używane podczas przygotowań do egzaminu radcowskiego 2015 i w jego trakcie, następujące książki:
1) Kodeks postępowania cywilnego. Orzecznictwo Aplikanta[/B], Utrata Marta, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 90 zł,
2) Kodeks cywilny. Orzecznictwo Aplikanta, Utrata Marta, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 85 zł,
3) Apelacje karne. Zagadnienia praktyczne, akta i kazusy, Kapiński Zbigniew, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2015 – cena: 60 zł,
4) Kodeks postępowania karnego. Komentarz. II tomy, pod redakcją: Świeckiego Dariusza, Wydawnictwo: LexisNexis, rok publikacji: 2013 – cena: 200 zł.
5) Kodeks spółek handlowych. Wybór orzecznictwa. Dumkiewicz Małgorzata,Wolters Kluwer, rok publikacji: 2015 - cena: 80 zł,
6) Umowy, pisma i pisma procesowe w sprawach handlowych. Pabis Robert, Wydawnictwo: C.H. Beck, rok publikacji: 2013 - cena: 140 zł

ceny do negocjacji!
zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: asiabart86@tlen.pl

Witam

Mega oferta dla cywilistów-procesualistów, otóż mam do sprzedania obowiązkową lekturę po interesującej cenie:

Kodeks postępowania cywilnego. Tom I. Komentarz. Art. 1-729. Pod redakcją A. Góra-Błaszczykowska. Wyd. C.H. Beck. 2013 rok. Cena zakupu: 249 zł, sprzedam za kwotę 149 złotych.

Stan wręcz idealny. Twarda oprawa. Zero podkreśleń itp.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod n/w adresem e-mail: erbebit@o2.pl Chętnym podeślę zdjęcia.

Jeżeli jesteś z pomorza, to możliwy odbiór osobisty.

Z poważaniem

z czego sie uczyć na egzaminz KPC ( test wielokrotnego wyboru) UŁ Egzamin taki jak na UJ . Czy podr Profesora Broniewicza oraz kodeks wystarczy ? Rozwiazujac trochę testów zauważyłem że przy watpliwościach przy danym pytaniu nie wszytsko jest w ksiażce Bo z tego sie uczę ale już 5 raz nie zdałem a nie moge odpuscic bo to mój ostatni egzamin na tych studiach...Pomocy

Sprzedam materiały na egzamin notarialny.

Opracowania materii egzaminacyjnych w formie skryptów, kompilacji, referatów, slajdów ze szkoleń izbowych, wyciągi z orzecznictwa, dużo kazusów - z izb, konferencji, szkoleń, kolokwiów - część z rozwiązaniami itd. Całość materiałów wysyłam na maila. Cena - 70 zł.

Kupię:

1. Czynności procesowe zawodowego pełnomocnika w sprawach administracyjnych i sądowoadministracyjnych. H. Knysiak-Molczyk wyd. 2, 2013 r.
  2. Postępowanie odwoławcze w sprawach karnych. Komentarz. Orzecznictwo. D. Świecki wyd. 2, 2014 r.
  3. Czynności procesowe obrońcy i pełnomocnika w sprawach karnych. D. Świecki wyd. 3, 2015 r.
  4. Aplikacja od ogółu do szczegółu. Akty normatywne w pigułce. A. Heliosz wyd. 6, 2015 r.

Proszę o informację o cenie wraz z kosztami wysyłki na PW

jestem zaisteresowana zakupem materiałow - szczególnie kazusow

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót