Książki/podręczniki/opracowania itp - tylko ten temat

• Autor wątku Autor wątku zapytajek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Sprzedam:
Wzory aktów notarialnych E. Janeczko + płytka Cd wydanie 8 rok 2014 cena 110 zł

Sprzedam materiały na egzamin notarialny.

Opracowania materii egzaminacyjnych w formie skryptów, kompilacji, referatów, slajdów ze szkoleń izbowych, wyciągi z orzecznictwa, dużo kazusów - z izb, konferencji, szkoleń, kolokwiów - część z rozwiązaniami itd. Całość materiałów wysyłam na maila. Cena - 70 zł.

Sprzedam:

Ustawa o ochronie konkurencji i konsumentów. Komentarz. - A.Stawicki, E.Stawicki (red.), wyd. Wolters Kluwer 2011 (najnowsze dostępne wydanie), stan bardzo dobry.
Cena: 170 zł.

Witam,
Poszukuję informacji o Biuletynie Informacji Publicznej. Czy możecie polecić jakieś książki, opracowania itp. , które odnosiłyby się do BIP-u jako źródła informacji?

Sprzedam:

Aplikacja radcowska. Pytania odpowiedzi tabele. M. Stepaniuk - rok 2014, nieużywana. Cena: 50 zł.

Egzaminy. Aplikacje 2014. Tom 1. Teksty ustaw Becka.
Egzaminy. Aplikacje 2014. Tom 2. Teksty ustaw Becka.
Egzaminy. Aplikacje 2014. Tom 3. Teksty ustaw Becka.
- używane, stan bardzo dobry. Cena za 3 tomy: 100 zł

Opracowania materii egzaminacyjnych w formie skryptów, kompilacji, referatów, slajdów ze szkoleń izbowych, wyciągi z orzecznictwa, dużo kazusów - z izb, konferencji, szkoleń, kolokwiów - część z rozwiązaniami itd. Całość materiałów wysyłam na maila. Cena - 70 zł.

RE: egzamin adwokacki 2015

Cześć. Mam do odstąpienia" SKRYPTY WARSZAWSKIE" 2014r.pomocne przy egzaminie zawodowym: radcowskim lub adwokackim. kontakt:beatadyl11@wp.pl

RE: Komentarze książkowe na egzaminie zawodowym

Sprzedam:

Komentarz do KK – J. Bojarski, M. Filar i inni, wyd. 3, 2012 – 150 zł (było 299 zł) - stan bardzo dobry
Komentarz do KPK – W. Grzegorczyk, wyd. 9, 2012 – 100 zł (było 209 zł) - stan bardzo dobry

Kazusy do KPK – M. Młodawska-Piaseczna, A. Wielgolewska, 2013 – 25 zł (było 55 zł) – stan bardzo dobry, zawiera nieliczne podkreślenia

Na terenie Warszawy przekażę osobiście.
Tel. 508-866-188

Witam,

Mam do sprzedania 4-tomowy zestaw ksiązek Egzaminy Prawnicze Ministerstwa Sprawiedliwości 2014 wydawnictwa C.H. Beck, wydanie 4.

W jego skład wchodzą następujące pozycje:
Tom I Akta cywilne i karne (wartość 149 zł)
Tom II Akta gospodarcze i administacyjne (wartość 149 zł)
Tom III Kazusy do egzaminu adwokackiego i radcowskiego (wartość 99 zł)
Tom IV Wzory pism wraz z komentarzami (wartość 119 zł)

Książki są w stanie b. dobrym,niezniszczone, niepokreślone
Cena całego zestawu 320 zł (możliwość negocjacji)

Zainteresowanych proszę o kontakt na nr telefonu 503-190-938

Skrypty warszawskie: Kodeks Karny oraz Kodeks Cywilny.

Cena 200 zł + koszty przesyłki
Stan bardzo dobry, nie popisane i szczęśliwe (zdany egzamin).

Zainteresowany proszę o kontakt: cooltomi@poczta.fm

Ostatnia edycja:

Sprzedam materiały na egzamin radcowski (wyd. C. H. Beck i LexisNexis) 8 pozycji, Komplet: 50 zł
- kazusy(pr. karne. pr. cywilne, pr. administracyjne, pr. gospodarcze), w tym opracowania Ministerstwa Sprawiedliwości i akta spraw,
- wzory apelacji i zarzuty apelacyjne
- opinie prawne
- skargi do WSA, NSA
- metodyka sporządzania umów gospodarczych

Kupię materiały przygotowujące do egzaminu wstępnego na aplikację radcowską/adwokacką (wyd. 2013/2014). W szczególności jestem zainteresowany następującymi pozycjami z wydawnictwa C.H. BECK:

- A. Heliosz - Aplikacja od ogółu do szczegółu - ustawy dodatkowe
- A. Malinowski - Aplikacje prawnicze testy i komentarze
- K. Czajkowska-Matosiuk - Aplikacje prawnicze w pytaniach i odpowiedziach. (Tom I-III)

Chętnie zapoznam się również z ofertą sprzedaży innych pomocy/zbiorów testów. Pożądany odbiór osobisty na terenie Warszawy, ale może być również wysyłka.

Sprzedam skrypty warszawskie stan prawny na 20 marca 2013
Komplet 10 tomów : KC, KPC, KK, KPK I KPA
Materiały zbindowane, używane tylko na egzaminie
Więcej info na priv

RE: Egzamin notarialny 2015

Mam do sprzedania zestaw niemal 300 kazusów [ 285projektów aktów notarialnych + 17 opinii prawnych] na EGZAMIN NOTARIALNY.
Kazusy sprzedaje zarówno w zestawie, jak i pojedyncze. Cena kazusu zależy od ilości, które osoba chce zakupić. Im więcej, tym taniej
Zainteresowanym wyślę listę wszystkich kazusów, które posiadam i osoba wybiera ile i jakie chce.
Postanowiłem wystawić je na sprzedaż, bowiem bardzo dużo czasu zajęło mi ich zebranie i sporządzenie listy. Jest to głównie wynikiem tego, iż ludzie na aplikacji notarialnej są mało życzliwi, wolą działać samodzielnie i niczym się nie dzielić. Gdyby ktoś rok wcześniej wykonał za mnie całą pracę, którą ja musiałem wykonać, z miłą chęcią bym je po prostu kupił, a czas poświęcił na coś bardziej ambitnego. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na mgbydpoz@yahoo.co.uk
Oczywiście zapraszam także do kontaktu osoby, które chciałyby się po prostu wymienić na kazusy, tudzież ich rozwiązania. Kasa mnie zupełnie nie interesuje, ale wiem z doświadczenia [byłem administratorem grupy Aplikacja notarialna na facebooku], że nikt z nikim nie chce się niczym podzielić i stąd moje ogłoszenie. Za te pieniążki chętnie odkupie wówczas rozwiązania
Pozdrawiam serdecznie

Witam,

mam na sprzedaż komentarz do Konstytucji RP z Becka prof. Banaszka, wyd. I. Komentarz jak nowy, kupiłem jedynie na egzamin. Sprzedam za jakieś 80zł z wysyłką bo mi leży.

Pozdrowienia.

Witam,
mam do sprzedania nową książkę "Historia adwokatury" autorów: adw. dr hab. Adama Redzika oraz adw. dr Tomasz J. Kotlińskiego z 2014 roku (grudzień).
Książka nieużywana, z uwagi na to, że posiadam dwie, jedną chcę sprzedać.
W cenie 32 zł dostawa!
Kontakt priv

SPRZEDAM:

1. TEMIDA NAD MIKROSKOPEM, Józef Wójcikiewicz, 40zł
2. GRANICE BADAŃ OSKARŻONEGO W CELACH DOWODOWYCH, Arkadiusz Lach, 25
3. VADEMECUM TECHNIKA KRYMINALISTYKI, pod red. Jacka Mazepy, 20

Powyższe posłużyły mi do pisania magisterki, więcej nie były używane, jeszcze pachną :)

Możliwy odbiór osobisty w Warszawie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót