RE: Egzamin notarialny 2015
Mam do sprzedania zestaw niemal 300 kazusów [ 285projektów aktów notarialnych + 17 opinii prawnych] na EGZAMIN NOTARIALNY.
Kazusy sprzedaje zarówno w zestawie, jak i pojedyncze. Cena kazusu zależy od ilości, które osoba chce zakupić. Im więcej, tym taniej
Zainteresowanym wyślę listę wszystkich kazusów, które posiadam i osoba wybiera ile i jakie chce.
Postanowiłem wystawić je na sprzedaż, bowiem bardzo dużo czasu zajęło mi ich zebranie i sporządzenie listy. Jest to głównie wynikiem tego, iż ludzie na aplikacji notarialnej są mało życzliwi, wolą działać samodzielnie i niczym się nie dzielić. Gdyby ktoś rok wcześniej wykonał za mnie całą pracę, którą ja musiałem wykonać, z miłą chęcią bym je po prostu kupił, a czas poświęcił na coś bardziej ambitnego. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na
mgbydpoz@yahoo.co.uk
Oczywiście zapraszam także do kontaktu osoby, które chciałyby się po prostu wymienić na kazusy, tudzież ich rozwiązania. Kasa mnie zupełnie nie interesuje, ale wiem z doświadczenia [byłem administratorem grupy Aplikacja notarialna na facebooku], że nikt z nikim nie chce się niczym podzielić i stąd moje ogłoszenie. Za te pieniążki chętnie odkupie wówczas rozwiązania
Pozdrawiam serdecznie