D
Dawid95
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 39
- Autor Autor
@rafmik #2
ubezpieczenie OC jest, ale nie wiadomo właśnie czy OWU będzie pasować do mojego przypadku :/
Mam nadzieję, że jak odpiszę do UNIQA, podam numer polisy OC (jest zbiorowy
), do PZU też zgłoszę na infolinie co jest grane, ponieważ dzisiaj w ogóle się z nimi nie dogadałem tak jak chciałem i wszystko będzie okej. Myślę, że jak dali mi odszkodowanie za uszkodzenia ciała (z mojej winy) to nie będą szli w stronę ograniczenia swojej odpowiedzialności (w dniu wypadku też były nie małe koszta - szpital, badania, prześwietlenia, karetka, potem to odszkodowanie) ale w sumie teraz pewnie wyjdzie z 5x więcej kosztów niż w dniu wypadku.
Troszkę się uspokoiłem, ale nadal jest to wielka niewiadoma, dlatego zaraz będę pisał w poniedziałek jak się mają sprawy
Dziękuję Wam za wszystkie opowiedzi i za podsunięcie tropu ''OC w życiu prywatnym'', które jest w moim ubezpieczeniu
ubezpieczenie OC jest, ale nie wiadomo właśnie czy OWU będzie pasować do mojego przypadku :/
Mam nadzieję, że jak odpiszę do UNIQA, podam numer polisy OC (jest zbiorowy
Troszkę się uspokoiłem, ale nadal jest to wielka niewiadoma, dlatego zaraz będę pisał w poniedziałek jak się mają sprawy
Dziękuję Wam za wszystkie opowiedzi i za podsunięcie tropu ''OC w życiu prywatnym'', które jest w moim ubezpieczeniu