A
annakara93
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 18
Witam, mam pytanie podczas procedury legitymowania przez policjantów w związku z brakiem maseczki (mam zaświadczenie) - policjant na moją prośbę podał podstawę prawną, ale bez rozwinięcia ani wyjaśnienia paragrafu.
Dodatkowo nie był w stanie podać podstawy prawnej, która umożliwia mu wgląd do dokumentacji medycznej - orzeczenia - pomimo moich próśb.
Dodatkowo nie podał informacji, który prokurator jest właściwy do złożenia zażalenia na sposób dokonywania procedury legitymowania. Dodatkowo nagrałam, iż policjant w samochodzie miał maseczkę na brodzie, dopiero gdy się zorientował, że go nagrywam ubrał maseczkę poprawnie.
Proszę o rozwinięcie
-czy zasadna jest skarga do prokuratora na sposób przeprowadzania czynności:
-brak rozwinięcia podstawy prawnej
-brak podania podstawy prawnej powołanie na rozporządzenie, które daje możliwość wglądu w orzeczenie lekarskie
-brak podania danych do konkretnego miejscowego prokuratora.
Proszę o odpowiedź.
Dodatkowo nie był w stanie podać podstawy prawnej, która umożliwia mu wgląd do dokumentacji medycznej - orzeczenia - pomimo moich próśb.
Dodatkowo nie podał informacji, który prokurator jest właściwy do złożenia zażalenia na sposób dokonywania procedury legitymowania. Dodatkowo nagrałam, iż policjant w samochodzie miał maseczkę na brodzie, dopiero gdy się zorientował, że go nagrywam ubrał maseczkę poprawnie.
Proszę o rozwinięcie
-czy zasadna jest skarga do prokuratora na sposób przeprowadzania czynności:
-brak rozwinięcia podstawy prawnej
-brak podania podstawy prawnej powołanie na rozporządzenie, które daje możliwość wglądu w orzeczenie lekarskie
-brak podania danych do konkretnego miejscowego prokuratora.
Proszę o odpowiedź.