N
noHuman
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 60
- Autor Autor
rozumiem że to odpowiedź na wszystkie powyższe moje pytania,LeszsekS napisał:Zatem nie ma znaczenia czy ja prowadzisz czy też nie,
Czyli każdy zakładający forum w internecie musi się przedstawić z imienia nazwiska i miejsca zamieszkania ??
to po co wzmianka w definicjach o prowadzeniu działalności gospodarczej( zarobkowej precyzyjniej, chyba) skoro to nie ma znaczenia. ??
PS: nic takiego nie widzę w Art. 5. żeby nie miało znaczenia :/ ... próbuje zrozumieć
rozróżnia przedsiębiorcę od osoby fizycznej prowadzącej działalność zawodową(na podstawie specjalnych zezwoleń) .... jakkolwiek słabo rozumiem te terminy
PPS. w ramach ciekawostki i wątku pobocznego, na jednej stronie biblioteki parafialnej znalazłem
Biblioteka Parafialna jest jednostką organizacyjną parafii, działającą na podstawie Konkordatu (Dziennik Ustaw z 1998 r. Nr 51 poz. 318 art. 21,22); prawa o bibliotekach (Dz.U. 1997 Nr 85, poz. 539, ze zm.); o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej (Dz.U. 2001 r. Nr 13, poz.123 ze zm.) o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dziennik Ustaw z 2003 r. Nr 96 poz. 873).
Ostatnia edycja: