Ag_Maz
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 33 942
Ciąg dalszy wątku: http://forumprawne.org/wieziennictwo/400-listy-do-od-osadzonego.html
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Włożyc można. Tylko nie wszędzie wydadza. Proponuję telefonicznie podać nr karty i PIN i sprawa załatwiona.violcia383 napisał:mam pytanie czy mozna włozyc do listu karte telefoniczna
A okulary dostarczyłaś listem?loczek25 napisał:z kartami to zależy od zakładu. Mój jest na Przeróbce i nie można - karty kupuje się w kantynie.
Ptasior napisał:A okulary dostarczyłaś listem?
A co w ZK ma miec wszystko zabrane? Jest człowiekiem i jest pozbawiony wolności a nie godności.na wczasach czy w ZK?
To Ty piszesz bez sensu, bo Twój ukochany tez jest w ZK i piszesz, żeProszę zanim zaczniecie jakiś bezsensowny post pomyślcie gdzie ten wasz ukochany jest?
więc po coi powiem tak, to co ma tam musi wystarczyć nie ma innej opcji
?pieniądze na koto wysyłam,paczki regulaminowo (żywnościowa w kantynie dostarczana w ciągu 2 dni, pierwsza w tym samym bo jeśli mają na miejscu wszystko to miły uśmiech do Pani i ma tego samego dnia)
Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wcinaj w dyskusję! Tobie może też różowe się przydadzą jak Twój Przestępca nie dostanie dozoru elektronicznego.różowe zapewne potrzebne
Pozdrowienia od Skazanego!Nie. obie pary okularów dalej sa w domu. Dostał jakieś okulary od lekarza na Kurkowej (+2,0 - choc nosi +2,5) i w ten sposób czyta i pisze listy. Dajemy radę, załatwiamy SDE
Z własnego zycia wnioskuję, że nikt nie musiał stać się skazanym. Nie trzeba się wtedy zastanawiać co można wysłać w listach do ZK.cierpi skazany i jego rodzina