Mam takie pytanie

• Autor wątku Autor wątku zanuuusia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zanuuusia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Mam takie pytanie, mojego chlopaka zatrzymali i odwiesili mu zawiasy, ktore mial za jazde bez prawa jazdy i ucieczkę przed policją. Podobno nie odbierał listów i zawiadomień ze sądu i miał jakieś mandaty. CZy za to mogli mu te zawiasy odwiesić? Ile tam będzie? Nie chcieli mi i jego mamie udzielić jakiejkolwiek wiadomości, tylko tyle, że jest już po wyroku sądu. Niestety musimy czekać do piątku, by czegoś się dowiedzieć od niego. Mam jeszcze jedno pytanie. mam 17 lat, jestem z nim w ciązy, mogę go widywać? A jeśli nie to co trzeba zrobić?

zanuuusia napisał:
Mam takie pytanie, mojego chlopaka zatrzymali i odwiesili mu zawiasy, ktore mial za jazde bez prawa jazdy i ucieczkę przed policją. Podobno nie odbierał listów i zawiadomień ze sądu i miał jakieś mandaty. CZy za to mogli mu te zawiasy odwiesić? Ile tam będzie? Nie chcieli mi i jego mamie udzielić jakiejkolwiek wiadomości, tylko tyle, że jest już po wyroku sądu. Niestety musimy czekać do piątku, by czegoś się dowiedzieć od niego. Mam jeszcze jedno pytanie. mam 17 lat, jestem z nim w ciązy, mogę go widywać? A jeśli nie to co trzeba zrobić?

Tak jak pisałaś wcześniej dowiesz sie więcej w piątek.Na widzenia będziesz mogła chodzić bez problemu ale dopiero po wpisaniu Ciebie przez niego na listę widzeń;)

zanuuusia jak Twój jest po wyroku, to on doskonale wie, jaką ma karę do odbycia w zk. Widocznie wszystkiego Tobie nie mówił[/U]!:wow:

nie odbieranie korespondencji z sądów zaliczone jest jakby taka byłą odebrana..

a ile miał wcześniej w zawiasach mogą mu jeszcze teraz dołożyć więcej i napewno mu tamte odwieszą lub wezmą to pod uwagę ze jesteś w ciąży jak coś to pisz do mnie na gg 1897231 nawet jak będe nie widoczny to pisz

max1448 tego, że zanuuusia jest w ciąży to nie wezmą pod uwagę bo niby dlaczego? Nie biorą pod uwagę, że są dzieci na świecie więc ciąża też nie jest środkiem łagodzącym. Wiem to z własnego doświadczenia.

Martita81 napisał:
max1448 tego, że zanuuusia jest w ciąży to nie wezmą pod uwagę bo niby dlaczego? Nie biorą pod uwagę, że są dzieci na świecie więc ciąża też nie jest środkiem łagodzącym. Wiem to z własnego doświadczenia.

Popiera sąd wcale tego nie musi brać pod uwage. W necie znajdz sobie Kodeks Karny Wykonawczy art. 75 tam są warunki jakie musza być spełnione aby wyrok został odwieszony.

Powrót