S
Shakrit
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam
Mój problem w szkole polega na tym, iż w statucie jest napisane że nie mogę używać telefonu komórkowego na terenie szkoły(nawet go wyjąć bo od razu idzie do dyrektorki).Nie mogę nawet przynosić takich urządzeń jak PSP czy tablet...Nie chcę odpowiedzi że jestem uzależniony itp... W każdym razie jak mojemu kumplowi zabrał wuefista telefon to miał przekroczone próby logowania i nie działający touchpad w jednym miejscu ... Czyż nie dziwne?Miałem nawet problemy za to, że miałem nażelowane włosy (chociaż nie widać było ze takie są ponieważ użyłem suszarki).Miałem też problemy że byłem w pomarańczowym swetrze(w mojej "szkole" możliwe do noszenia są 3 kolory; granatowy, szary i biały
).W każdym razie przez te rygorystyczne obowiązki nie wytrzymuję psychicznie w tej szkole...Powiem nauczycielowi że nie może mi zabrać telefonu to dostanę uwagę za pyskowanie...Miałem nawet przesrane ( przepraszam za słownictwo ale to już przesada) iż miałem tableta po szkole (chociaż to było 30 minut po lekcjach) i nauczycielka mnie zauważyła.Na następny dzień już miałem wizytę u dyrektorki i pedagoga że przynoszę takie rzeczy do szkoły.A czy wspomniałem że w ogóle nie można do mojej szkoły przynosić takich urządzeń?Można tylko telefony ale trzeba je zostawiać w koszyczku w gabinecie dyrektorki.W każdym razie słyszałem że to niezgodne itp. ale potrzebuję mądrej, rozgarniętej odpowiedzi.Dziękuję 
Mój problem w szkole polega na tym, iż w statucie jest napisane że nie mogę używać telefonu komórkowego na terenie szkoły(nawet go wyjąć bo od razu idzie do dyrektorki).Nie mogę nawet przynosić takich urządzeń jak PSP czy tablet...Nie chcę odpowiedzi że jestem uzależniony itp... W każdym razie jak mojemu kumplowi zabrał wuefista telefon to miał przekroczone próby logowania i nie działający touchpad w jednym miejscu ... Czyż nie dziwne?Miałem nawet problemy za to, że miałem nażelowane włosy (chociaż nie widać było ze takie są ponieważ użyłem suszarki).Miałem też problemy że byłem w pomarańczowym swetrze(w mojej "szkole" możliwe do noszenia są 3 kolory; granatowy, szary i biały