Janusz.C.M.
Administrator
- Odpowiedzi
- 36 617
Proszę nas nie rozśmieszać. Na razie nie jest jeszcze Pani studentką, a Pani rady, to........sunnyTM napisał:od października idę na prawo i wezmę się za drani!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Proszę nas nie rozśmieszać. Na razie nie jest jeszcze Pani studentką, a Pani rady, to........sunnyTM napisał:od października idę na prawo i wezmę się za drani!
Jakich "nas", Panie Januszu? Czuje się Pan upoważniony, aby wypowiadać się jeszcze za kogoś? Dla ścisłości - kończę własnie jeden kierunek na tym samym uniwersytecie. Mam wolę zdobywania wiedzy, potrafię myśleć logicznie i wyciągać samodzielnie wnioski. Nie całkiem dawno było głośno o sprawie, którą wytoczyła mi firma Google. Obroniłam się, mając po drugiej stronie jedną z największych kancelarii z Warszawy, mimo, że nikt nie dawał mi żadnych szans. Jak widać brak studiów prawniczych nie stanął mi na drodze. Także próba ośmieszenia mnie zamiast wsparcia i zachęty do nauki nie powstrzyma mnie przed realizowaniem swoich prawniczych pasji. Co prawda zamiast "proszę nas nie rozśmieszać" wolałabym usłyszeć "super, gratuluje decyzji, trzymam kciuki", ale poznałam Pana bliżej na innym wątku i wiem, że nie ma na co liczyć...Janusz M. napisał:Proszę nas nie rozśmieszać. Na razie nie jest jeszcze Pani studentką