O
Owner99
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 609
forg napisał:Oznacza gwałtowne hamowanie lub gwałtowne przyspieszenie.
:lol::lol::lol:
Powodzenia w sądzie albo w dyskusji z policją.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
forg napisał:Oznacza gwałtowne hamowanie lub gwałtowne przyspieszenie.
Owner99 napisał::lol::lol::lol:
Powodzenia w sądzie albo w dyskusji z policją.
Wostr napisał:We wszystkich trzech przypadkach chodzi przecież o zmuszenie kierującego do takiego zachowania,
Owner99 napisał:? Jak wjeżdżasz na pas ruchu czy przy zmianie pasa czy włączania się do ruchu itd. w sposób który wymusza na pojeździe poruszającym się po tym pasie zmniejszenie prędkości, hamowanie, zmianę kierunku jazdy etc. to jest wymuszenie.
Owner99 napisał:I co ta "istotna" według ciebie oznacza? Pę.
Owner99 napisał:Przecież dokładnie to napisałem![]()
Wostr napisał:Dokładnie właśnie tego nie napisałeś.
Owner99 napisał:Widzę typowo polskie myślenie chłopka roztropka.
Owner99 napisał:Co to w ogóle ma wspólnego z wymuszeniem?
forg napisał:To ma wspólnego, że masz zapominasz
Owner99 napisał:Przecież dokładnie to napisałem
forg napisał:To ma wspólnego, że masz zapominasz o tym, że nie ma czegoś takiego jak BEZWZGLĘDNE pierwszeństwo.
witahe6007 napisał:Skoro nie rozumiesz ani tego co napisali inni, ani tego co napisałeś sam, a większość Twoich wypowiedzi to chochoły albo ataki personalne, uczyń nam i pytającym tą przysługę, i powstrzymaj się od dalszych postów.
forg napisał:Teraz oczekuję na merytoryczne odniesienie się do zapisów art. 3 i 4 Prawa o Ruchu Drogowym. Ale właściwie to ani nie oczekuję ani się nie spodziewam.
Owner99 napisał:Aha. No ja napisałem że wymuszenie jest wtedy gdy włączając się do ruchu wymusza na innym pojeździe reakcję.
Owner99 napisał:A gdzie ja napisałem że każde?
Owner99 napisał:? Jak wjeżdżasz na pas ruchu czy przy zmianie pasa czy włączania się do ruchu itd. w sposób który wymusza na pojeździe poruszającym się po tym pasie zmniejszenie prędkości, hamowanie, zmianę kierunku jazdy etc. to jest wymuszenie.
Owner99 napisał:No ja napisałem że wymuszenie jest wtedy gdy włączając się do ruchu wymusza na innym pojeździe reakcję.
Owner99 napisał:W odpowiedzi otrzymałem że to nieprawda bo wymuszenie jest jak rozjedziesz dziecko albo pijanego na drodze. Ale to ja tworzę chochoły.
Owner99 napisał:Uważasz że dziecko siedzące na drodze wymusza pierwszeństwo?
forg napisał:Śmiesz twierdzić, że jeśli na drodze będzie siedziało dziecko, Ty to dziecko będziesz z daleka widział ale nic nie zrobisz i je zabijesz to będziesz bez winy? Jeśli tak twierdzisz to poczytaj wyroki - choćby niedawno uznano winę kierującego, który rozjechał pijaka leżącego na drodze.