G
GOSMARC
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam mam problem 8 grudnia wziełam chwilówkę w firmie visset 500 zł dwa dni po terminie 10 stycznia spłaciłam całą kwota 500 zł pierwsza pożyczka miała byc darmowa dzwoni do mnie pan że mam oddac koszt pozyczki w kwocie 140 zł plus email z przypomnieniem za 12 zł i telefon za 10 zł powiedziałam że moge oddac owszem odsetki za spóżnienie ale nie będe oddawała kosztu pożyczki skoro w umowie nic takiego nie było tylko ze w przypadku opóznienia doliczony tylko będzie koszt za telefon i email pan uprzejmy odpowiedział ale ma pani zapłacic koszt pozyczki i koniec co się okazało dostałam jeszcze dwa meile od nich z przypomnieniem ale zignorowałam ponieważ nie poczuwam się do spłaty skoro zostałam wprowadzona w błąd firma naliczyła mi 690 zł koszt meili wysłanych do mnie których nie otrzymałam same opłaty windykacyjne nie ma w tym nawet 1 zł ich ponieważ całe 500 zł oddałam naliczyli mi 1260zł opłat windykacyjnych i przekazali sprawę firmię windykacyjnej dzwoni do mnie pani z firmy windykacyjnej że mam oddac te koszty i koniec co w tej sytuacji mam zrobic jakies odwołanie ? Prosze o odpowiedz był ktoś w podobnej sytuacji ?