W
WeeZyx
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam .
Mam pewnien problem .
Jestem uczniem klasy 3 TECH .
Moj problem wygląda następująco :
Mam wpisane NKL na semestr choć mam 50% obecnosci na konkretnym przedmiocie tylko mam z niego 2 oceny , czy moze byc to spowodowane tymi 2 ocenami czy raczej źle policzyłem i mam poniżej 50% ?
Drugi mój problem jest taki iż
Mam NKL z matematyki ( Nauczycielki od wrzesnia do października nie było )
I od października coś nie po drodze mi na jej lekcje mam NKL - 0 ocen
Czy jeżeli w 1 smestrze będę mial to NKL a w drugim moje obecnosci będą wynosić np 80-90% i będę miał 2-3 ocene na 2 semestr to jest możliwość abym zdał ? czy musze pisać jakieś egzaminy na 1 semestr ?
Jedna z nauczycielek jak taki chłopak ma NKL mówiła coś ze da mu material i będzie musiałsię tego nauczyć i jej to zaliczyć
Jak to wkoncu jest ?
Dziękuję za odpowiedź !
Mam pewnien problem .
Jestem uczniem klasy 3 TECH .
Moj problem wygląda następująco :
Mam wpisane NKL na semestr choć mam 50% obecnosci na konkretnym przedmiocie tylko mam z niego 2 oceny , czy moze byc to spowodowane tymi 2 ocenami czy raczej źle policzyłem i mam poniżej 50% ?
Drugi mój problem jest taki iż
Mam NKL z matematyki ( Nauczycielki od wrzesnia do października nie było )
I od października coś nie po drodze mi na jej lekcje mam NKL - 0 ocen
Czy jeżeli w 1 smestrze będę mial to NKL a w drugim moje obecnosci będą wynosić np 80-90% i będę miał 2-3 ocene na 2 semestr to jest możliwość abym zdał ? czy musze pisać jakieś egzaminy na 1 semestr ?
Jedna z nauczycielek jak taki chłopak ma NKL mówiła coś ze da mu material i będzie musiałsię tego nauczyć i jej to zaliczyć
Jak to wkoncu jest ?
Dziękuję za odpowiedź !