F
Ferarri
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Postanowilem załozyc ten watek bo licze na szczere i profesjonalne odpowiedzi...miedzy innymi chodzi mi o to ze rok temu zjechalem do polski jdnak w Anglii pozostawilem niesplacona karte kredytowa ok 2,5tys funtow..(wiem glupio zrobilem)dodatkowo dowiedzialem sie ze o niezaplaconym podatku telewizyjnym ..mielismy umowe z mieszkancami jednego flatu ze skladamy sie co roku na oplate tego podatku pozostawilem swoja czesc jednak 2 tyg.pozniej wyprowadzilem sie do innego miasta..pozostali mieszkancy nie uregulowali platnosci nie poinformowali mnie tez o listach upominajacych splate jak i sprawie w sadzie!pofatygowali sie napisac mi maila kiedy to policja szukala mnie u nich w celu uregulowania podatku...tak wiec postanowilem wrocic do uk i wszytko zaltwic wyjasnic ten podatek i zaczac splacac karte...mam juz bilet na koniec tego miesiaca jednak obawiam sie o przejaz, kontrole graniczna na lotnisku..jak myslicie moga mnie juz zatrzymac na lotnisku ??jezeli nie to od czego mam zaczac gdzie sie udac zeby wszytko zaczac wyjasniac i prostowac?co do karty to moze moge oglosic bankrutctwo..??przepraszam jezeli napisalem chaotycznie ale juz nie wiem co myslec :/Acha i zapomniałem chyba o najwazniejszym..chyba w grudniu nie pamietam dokladnej daty kolega pytal sie o mnie swojego zaprzyjaznionego policjanta z Uk o moja sytuacje z tego co sprawdzil to nie ma mnie w rejestrze jestem na liscie dluznikow