M
mary90319
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam! Pewna duza firma, w ramach kampani reklamowej zamiescila na swojej stronie gre, ktora polega na przejsciu pewnej trasy z przeszkodami w jak najszybszym tempie. Obecnie rozgrywany jest 4 tydzien gry, kazdego tygodnia mozna wygrac cenne nagrody takie jak telefony, mp4 itp. Gralam w ta gre uzyskalam dobry wynik i klasyfikowalam sie na nagrode dokladnie na kamere, jednak moj wynik zostal usuniety pod pretekstem hakowania i tym samym oszustwa, problem w tym ze ja nie oszukiwalam, obsluga techniczna ma mnie w nosie, nie chca mi udowodnic ze oszukiwalam, ich jedynym zdaniem jest "nie bo nie". Problem jest na tyle duzy ze przez pierwsze 3 tygodnie gry oszusci byli tak bezczelni ze robili wyniki nierealne, dopiero po burzy na forum organizatorzy zaczeli cos robic, tzn usuwac wyniki oszustow. Jednak w moim przypadku nie maja rzadnego dowodu i nie chca wziasc odpowiedzialnosci za swoj blad.
Gdzie moge to zgłosic, ja przestrzegalam regulamiu a oni nie i na dodatek mnie zbywaja. Prosze o odpowiedz.
Gdzie moge to zgłosic, ja przestrzegalam regulamiu a oni nie i na dodatek mnie zbywaja. Prosze o odpowiedz.