niesprawiedliwe zarzucenie oszustwa w grze

• Autor wątku Autor wątku mary90319
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mary90319

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam! Pewna duza firma, w ramach kampani reklamowej zamiescila na swojej stronie gre, ktora polega na przejsciu pewnej trasy z przeszkodami w jak najszybszym tempie. Obecnie rozgrywany jest 4 tydzien gry, kazdego tygodnia mozna wygrac cenne nagrody takie jak telefony, mp4 itp. Gralam w ta gre uzyskalam dobry wynik i klasyfikowalam sie na nagrode dokladnie na kamere, jednak moj wynik zostal usuniety pod pretekstem hakowania i tym samym oszustwa, problem w tym ze ja nie oszukiwalam, obsluga techniczna ma mnie w nosie, nie chca mi udowodnic ze oszukiwalam, ich jedynym zdaniem jest "nie bo nie". Problem jest na tyle duzy ze przez pierwsze 3 tygodnie gry oszusci byli tak bezczelni ze robili wyniki nierealne, dopiero po burzy na forum organizatorzy zaczeli cos robic, tzn usuwac wyniki oszustow. Jednak w moim przypadku nie maja rzadnego dowodu i nie chca wziasc odpowiedzialnosci za swoj blad.
Gdzie moge to zgłosic, ja przestrzegalam regulamiu a oni nie i na dodatek mnie zbywaja. Prosze o odpowiedz.

Nigdzie nie możesz zgłosić, bo nikt takim zgłoszeniem się nie przejmie. Nie ma tu żadnego naruszenia prawa.

no ale nie mozna od tak sobie oskarzac ludzi, bo moja twarz sie komus nie podoba, jako gracz musialam sie zgodzic na regulamin a organizatora nic nie obowiazuje?
Bo skoro tak jest, to po co grac w cokolwiek skoro moga kazdemu powiedziec zlamales regulamin i nie dostaniesz nagrody i dac nagrody swoim znajomym etc.

Taka gra to typowe wyłudzanie pięniendrzy
Koniec kropka

dobra dziekuje wszystkim serdecznie za odpowiedzi :)

Powrót