Niezdany egzamin radcowski

• Autor wątku Autor wątku zabrzanin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ale ja mam info z MS ze nie wiadomo czy bedzie eięcej K2 narazie mówi się o jednej komisji odwoławaczej.

Macie jakieś inne info?

biedna_ja napisał:
ale ja mam info z MS ze nie wiadomo czy bedzie eięcej K2 narazie mówi się o jednej komisji odwoławaczej.

Macie jakieś inne info?

póki co z tego co ludzie piszą to mało odwołań trafiło do K2 bo są trzymane w izbach jak trafią odwołania z wawy (oby jak najmniej byo potrzebnych) to ms może zmienić zdanie co do liczby K2

w poprzednim tygodniu było odwoąlń 150 w MS (podobno)...

ale wawa trzyma jeszcze wszystkie :((

No to fajnie czytają te odwołania skoro na jednym posiedzeniu 50 odwołań, a mają być 2 posiedzenia w miesiącu. Czyli przez dwa tygodnie 50 odwołań czytają i jeszcze na nie odpowiadają?

renataxxx napisał:
No to fajnie czytają te odwołania skoro na jednym posiedzeniu 50 odwołań, a mają być 2 posiedzenia w miesiącu. Czyli przez dwa tygodnie 50 odwołań czytają i jeszcze na nie odpowiadają?

bardzo dobrze niech tak robią :)

oj mam kiepskie przeczucia oj kiepskie....do tego wszystkiego brak sił

Biedna ja: niech tak robią, ale na naszą korzyść....

renataxxx napisał:
Biedna ja: niech tak robią, ale na naszą korzyść....

poweim szczerze chciałabym bardzo ale wiesz już sama nie wiem co mam myśleć....:-(

A wogóle podziwiam tych którzy sie do izby dodzwonili bo ja nie mogę i nawet na mojego e-maila nie odpowiedzieli...

biedna_ja napisał:

Macie jakieś inne info?

a kiedy pytałaś, ja się dodzwoniłam chyba w ubiegłym tygodniu i pani mnie zapewniała, że będzie więcej (kilka) k2.

clara44 napisał:
a kiedy pytałaś, ja się dodzwoniłam chyba w ubiegłym tygodniu i pani mnie zapewniała, że będzie więcej (kilka) k2.

29 sierpnia rozmawiałam i powiedział, ze decyzja nie podjęta, i 24 sierpnia powiedział że też nie wiadomo ile będzie komisji...

biedna_ja napisał:
29 sierpnia rozmawiałam i powiedział, ze decyzja nie podjęta, i 24 sierpnia powiedział że też nie wiadomo ile będzie komisji...

to zrozumiałe. wyniki w skali kraju (nie licząc wawy) były dobre, nie wszyscy tez którzy oblali - będą składać odwołania, więc dopóki w MS nie otrzymają odwołań z okręgu Wawy - chyba nie mają powodów dla powoływania kolejnych k2. w końcu dla MS kolejne k2 to są dodatkowe koszty.

laboga napisał:
to zrozumiałe. wyniki w skali kraju (nie licząc wawy) były dobre, nie wszyscy tez którzy oblali - będą składać odwołania, więc dopóki w MS nie otrzymają odwołań z okręgu Wawy - chyba nie mają powodów dla powoływania kolejnych k2. w końcu dla MS kolejne k2 to są dodatkowe koszty.

no może i tak, ale skoro K1 w wawie 95% odwołan śle do K2 to będzie ciekawie

biedna_ja napisał:
no może i tak, ale skoro K1 w wawie 95% odwołan śle do K2 to będzie ciekawie

tego nie wiemy, czy śle. ja o takich przypadkach nie słyszałam.
A z innej "beczki" - słyszałam że rada oirp w wawie chce w przyszłym togodniu zwołać spotkanie z aplikantami, którzy w tym roku oblali egzamin. czy ktoś cos o tym słyszał? czego ma dotyczyć to spotkanie?

laboga napisał:
tego nie wiemy, czy śle. ja o takich przypadkach nie słyszałam.
A z innej "beczki" - słyszałam że rada oirp w wawie chce w przyszłym togodniu zwołać spotkanie z aplikantami, którzy w tym roku oblali egzamin. czy ktoś cos o tym słyszał? czego ma dotyczyć to spotkanie?

tak potwierdzam planowany termin 8 wrzesnia...
a ktoś wie w jakim celu to spotkanie? zaproponują nam zajęcia dodatkowe?
co do info o przesylaniu jest kilka stron wcześniej na forum

biedna_ja napisał:

jeżeli to ma byc propozycja zajęć dodatkowych, to niech sobie darują. przecież do żenada!:mad:

laboga napisał:
jeżeli to ma byc propozycja zajęć dodatkowych, to niech sobie darują. przecież do żenada!:mad:

wg. mnie tak będzie pogadanka jak oni będą chcieli nam pomóć,

a tak z innej beczki ciekawie jak egzam. w 2012 roku będzie się prezentował u nas w wawie tylko 400 osób jest na ostatnim roku...

chyba nie mamy co liczyć na pozytywne informację ze się przejeli naszym egzaminem i ze szkoda ze nie zdaliśmy i ze zrobią wszystko zeby było dobrze...

biedna_ja napisał:

A o której dokładnie ma być to spotkanie i gdzie ? Skąd o tym wiecie ?

nikinia napisał:
A o której dokładnie ma być to spotkanie i gdzie ? Skąd o tym wiecie ?

ponoć przedpołudniem ale nie wiadomo jeszcze....

mam info od starościny ale jeszcze nie potwierdzone na 100%

Mogłabyś zamieścić informację jak to będzie wiadomo? Chętnie się przejdę, moze warto by podnieść watek zdawania za rok tylko tego co sie oblało .... a nie całości ... :mad:

nikinia napisał:
Mogłabyś zamieścić informację jak to będzie wiadomo? Chętnie się przejdę, moze warto by podnieść watek zdawania za rok tylko tego co sie oblało .... a nie całości ... :mad:

wierzysz ze to zmieną ??? ze będziemy zdawać z części oblanej....

biedna_ja napisał:
wierzysz ze to zmieną ??? ze będziemy zdawać z części oblanej....

nie, bo to nie zalezy od izby (ktora na marginesie nawet nie przeprowadza egzaminu) tylko od ustawy. a ta sie nie zmienia i nic nie zapowiada zmiany...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót