R
renataxxx
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 129
Myszeaux102 - jak to możliwe, że z gospodarczego miałaś z gospodarczego dostałaś 4 i i 2 ? Fajny rozjazd w ocenach...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
renataxxx napisał:Avarita - a kiedy wpłynęło dokładnie Twoje odwołanie do Ministerstwa?
cycero napisał:Też otrzymałem taką informację - gospodarcze idzie na pierwszy ogień, jakie dalej przedmioty nie wiadomo, wynika z tego że administracja będzie na samym końcu!!
Avaritia napisał:Na początku września otrzymałam pismo z MS,że moje odwołanie z admina zostanie rozpatrzone 30 listopada br.!:/
JohnyKozak napisał:Niki jesteś z Warszawy, więc macie osobne komisje. Informacje podane wyżej dotyczą jedynie gospodarczego z poza Warszawy, którym zajmuje się obecna Komisja.
sir_pepe napisał:Ja mam w plery gospodarcze, jestem z WRO i właśnie dziś przed paroma minutami uzyskałem z MS informacje, że moje odwołanie leży, kurzy.się i czeka aż szanowne MS raczy powołać K2. Także ww. informacja jest delikatnie mówiąc %@^$*%#. !