P
pionek1407
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 153
„Opakako” 10 lat w służbie dla forum to z pewnością zasłużyłeś na nagrodę pocieszenia, 5 odpowiedzi to nie dużo, ale jednak coś. Zauważ, proszę, że ja nie znam tej umowy kupna-sprzedaży i ja nie rozmawiałem na ten temat w salonie. Dlatego moją radę zakończyłem pytaniem. Zainteresowany sam odpowiedział: „chyba nie mogę oddać auta”, wiec nie na pewno nie mogę, tylko prawdopodobnie nie, a ty sam piszesz (tak ja twoje wyjaśnienie rozumiem) tak możesz oddać, ale nie od reki, bo od reki jest niemożliwe. Z tego może wynikać, że moja odpowiedź namąciła więcej w twojej głowie, niż „chłopakowi”. Jak jest faktycznie z tym oddaniem auta, mimo że wiesz, nie wyjaśniłeś, a ja, chociaż nie wiem, to pierwsze, do czego bym dążył (a nie naprawiał auta, którego nie chcę), to jego oddanie. Jeszcze jedno spostrzeżenie: Brawo!, nauczyłeś się korzystania z technologii, ale dlaczego chcesz temat zamknąć? Przecież w ten sposób zamkniesz sobie możliwość udzielenia kolejnej szóstej odpowiedzi?. Życzę wytrwałości w korzystaniu z technologii, bo kto wie, korzystanie z własnego rozumu mogłoby ci jeszcze bardziej namącić w głowie. Przyznaje ci jednak rację co do tak jednoznacznych złośliwości na forum, tego nie powinno być, chociaż też ma to swoją urodę, a jeśli nie, to przynajmniej wyjaśnia, z kim możesz/masz na forum do czynienia.