O
ola1981
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
Jak myślicie - czy jest szansa żeby uzyskać odszkodowanie za zniszczone buty zimowe przez sól sypaną na chodniki?
Jeśli tak to jak i od kogo.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakie pytanie, taka odpowiedź...a priori - a co ty za głupie teksty tu wypisujesz? Jakie futro z norek? Jak piszę o odszkodowaniu to mam na myśli tylko równowartość ceny obuwia i nic więcej.
:brawo:dominus31 napisał:
A dostałeś/aś instrukcję do wody, że pijąc możesz się zakrztusić i umrzeć? Jeśli nie i tak się stanie, to pozwij psubratów i niech płacą skoro nie napisali...Dostaliście panowie jajcarze instrukcje do butów wyjasniającą takie problemy ?
Nie dostałem ale wyobraź sobie, że jest naukowo określona dawka śmiertelan wody i stanowi odniesienie w badaniach toksycznosci substancji chemicznych.a priori napisał:A dostałeś/aś instrukcję do wody, że pijąc możesz się zakrztusić i umrzeć?
A czy jest o tym informacja na butelkach? Bo jeśli nie to przecież skandal...Nie dostałem ale wyobraź sobie, że jest naukowo określona dawka śmiertelan wody i stanowi odniesienie w badaniach toksycznosci substancji chemicznych.
Ja przeginam? Błagam Cię - przeczytaj, to co napisałeś i powiedz mi, że to nie komiczne. Chcesz, żeby producent informował Cię o rzeczach oczywistych? To nie USA, gdzie ludzie wygrywają z Mc'donaldsem procesy o poparzenie kawą, bo na kubku nie było informacji, że jest gorąca. Chciałbyś dostać instrukcję do butów na 20 stron, gdzie byłaby litania rzeczy, których z nimi robić nie można?Przeginasz.
Możesz zatem wykorzystać "niedopatrzenie" producenta i iść do Sądu udowadniać swoje racje. Ciekawe czy tam potraktują Cię poważnie...Nie widzę zadnego usprawiedliwienia dla tego, że producenci butów olewają ten temat. Pewno olewają rozmyślnie - po to by nie uznawać reklamacji.
shaper napisał:Takie jest i będzie podejście producentów.