S
saltyn
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
- Autor Autor
Więc pozwól , by osobniki same zdecydowały. Tak ciężko ?karolla0905 napisał:Najglupsze osobniki eliminuja sie same.
Firmy produkujące szczepionki nie ponoszą żadnej odpowiedzialności w razie szkód wywołanych przez nie – takie są zapisy w umowach . Życzę więc powodzenia z ubieganiem się o odszkodowaniekarolla0905 napisał:Do pociagniecia kogos do odpowiedzialnosci niezbedne jest udowodnienie swojej racji.
Co ty chcesz udowadniać , to aluminium czy rtęć nie są szkodliwe ? Kopernika też obrażano i co się okazało ? W Polsce to standard wyśmiewanie każdego kto ma odmienne zdanie.
Kogo masz na myśli - lekarza który chciał mnie zaszczepić i poinformował o ew. powikłaniach ? Nie znasz nawet jego nazwiska i już go obrażasz ?karolla0905 napisał:Same bzdury faceta który sfalszowal badania i stracil tytul to za malo.
Szczepienie to ułatwienie życia ? W jakim znaczeniu ? Że mogę być inwalidą, lub w gratisie z szczepionką dostać „ zapalenie opon mózgowych „?rws-92 napisał:Ja twierdzę, że ma obowiązywać prawo, które nie jest czyimś wymysłem, lecz regulacjami ułatwiającymi życie ludzkości.
Jak narazie to nic nie napisałeś , za to się mądrzysz i mnie obrażasz. Smutne taki dorosły człowiek tak sie zachowywać ?rws-92 napisał:Tu grzecznie odpowiadaliśmy na absurdalne pytania i twierdzenia osoby niedouczonej i z problemami osobowymi. Mam nadzieję, że inne zaglądające na Forum osoby jednak mogły otrzymać informacje w związku z powstałym u nich zainteresowaniem zgłoszonym tematem.
Brak ci argumentów....
Ja jako wolny człowiek nie mam zamiaru brać udział w eksperymentach, być królikiem doświadczalnym rodem z obozów koncentracyjnych . Żaden urzędnik nie będzie decydował za mnie , co jest dla mnie dobre , a co jest złe. POLSKA jest jedynym krajem w Europie, który nigdy nie podpisał Europejskiej Konwencji Bioetycznej , co oznacza ,że można z nami zrobić dosłownie wszystko , dla ogólnego samopoczucia .
Proponuję poczytać np. o ludach wędrownych z terenu Syberii i dopiero się wtedy wypowiadać.rws-92 napisał:PS. Na terenie b.ZSRR , tak jak i na terenie RP, są wydawane tak dowody osobiste