A
-adi-
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
czy za np. sluchanie muzyki obrazajacej policje moge zostac ukarany ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po jakiej myśli? Jacy frustraci? Jakie kompleksy? Coś mi się wydaję, że pytanie było retoryczne. I prowokujące, jak ta muzyka.konji napisał:a policjanci to jakieś kompleksy mają, że tak na siłę szukać muszą jak coś idzie nie po ich myśli? A czy to życiowi frustraci?
Cóż mogę powiedzieć...konji napisał:no bo są sfrustrowani...np. żona mnie szykanuje to wyżyję się na jakimś Bogu ducha winnym człowieku bo akurat coś tam przeskrobał....
... jak już wszystko zostało powiedziane...konji napisał:to nie forum porad psychologicznych tylko prawnych więc dziękuję za wyrażenie swojego zdania ale oczekiwałem bardziej prawnego podejscia do sprawy
Art. 49. § 1. Kto w miejscu publicznym demonstracyjnie okazuje lekceważenie Narodowi Polskiemu, Rzeczypospolitej Polskiej lub jej konstytucyjnym organom, podlega karze aresztu albo grzywny.