kforum
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 752
Pytanie - dlaczego ociera się akurat o krzyż ? Dlaczego nago ? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kforum napisał:tego, żeby w szkole moje dzieci były np uczone że homoseksualizm to zboczenie.
Czym jest dla Ciebie w tym kontekście "zboczenie":kforum napisał:zabrania się np mówić ludziom, że homoseksualizm to zboczenie.
Proponowałbym Ci w takim razie sporo poczytać na ten temat, bo na razie dysponujesz wiedzą mniej więcej na poziomie pewnej pani poseł (doktor nauk prawnych nota bene).kforum napisał:Czymś nienaturalnym dla natury człowieka podobnie jak pedofilia, zoofilia czy nekrofilia czy inne jeszcze zboczenia.![]()
A ja po raz kolejny w możliwie najprostszy sposób informuję, że odpowiedź jesteś w stanie wyszukać sama, wystarczy wyszukiwarka, a dowiesz się dlaczego tak, a nie inaczej.kforum napisał:Zadałam ci proste pytania FreeG
Typowe, jedziesz według schematu. Po drugie również poświęć te 5 minut i będziesz wiedziała, czemu nie koran.kforum napisał:co byłoby , gdyby nagi facet ocierał się np o Koran ?![]()
Grzeczniej proszę. A co jest legalne na forum, to ja decyduję. Zrozumiano!.kforum napisał:No tak, jeszcze do avatara wziął się i przyczepił. Co z nim jest nie tak ? Obraził twoje uczucia ? Czy logo ONR może być ? Jest to póki co legalna organizacja w Polsce .....