Obwieszczenie

• Autor wątku Autor wątku joanna_prawnik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
oj tam, oj tam - snobizm rozprzestrzenia się szerokimi kręgami..:P

dobra, dobra nie odzywam się bo mnie do końca ubiczują, krzyżyją, zbanują i wystrzelą w kosmos..i co tam jeszcze innego przyjdzie do głowy adminom:P

zero poczucia humoru..:confused:

czy jest zakaz uzywania slowa prawnik dla ludzi nie bedacych prawnikami? To jakas swietosc? ;)

ja tez w rzeczywistosci mam inaczej na imie i nigdy nie bylam na Dzikim Zachodzie (niestety ;) )

Calamity Jane napisał:
czy jest zakaz uzywania slowa prawnik dla ludzi nie bedacych prawnikami? To jakas swietosc? ;)
)
Osoba majaca w nicku slowo prawnik, adwokat, inspektor policji itd. odpowie komus w bardzo waznej sprawie na forum. Odpowiedz bedzie niewlasciwa . Ale skoro pisal to prawnik, adwokat czy ktokolwiek inny to pytajacy z bardzo duzym prawdopodobienstwem przyjmie ta odpowiedz za prawidlowa i pozniej bedzie sie przy niej upieral na posterunku ,w sadzie lub w sporze z sasiadami :) . Co innego uzyskac odpowiedz od Kowalskiego a co innego od prawnika Kowalskiego .

Ostatnia edycja:
Ale przeciez to co jest pisane na forum nie moze dla nikogo stanowic wykladni prawa. Bedzie sie upierac na wlasna odpowiedzialnosc.]

Jak ktos napisze ze jest papiezem to moja sprawa czy w to uwierze czy nie ;) Ja nie widze w tym nic zlego. Nick to tylko nick, nic poza tym ;)

Calamity Jane napisał:
Ale przeciez to co jest pisane na forum nie moze dla nikogo stanowic wykladni prawa. Bedzie sie upierac na wlasna odpowiedzialnosc.]

Jak ktos napisze ze jest papiezem to moja sprawa czy w to uwierze czy nie ;) Ja nie widze w tym nic zlego. Nick to tylko nick, nic poza tym ;)
Ze dla ciebie czy dla mnie wpis anonimowej osoby nie jest wykladnia prawa to dobrze. Dla mnie odpowiedz na forum moze byc jedynie nakierowaniem na odpowiedni trop. Ale jest spore grono osob , ktore przeczytaja odpowiedz na forum i im to wystarcza.
Wezmy chociazby jako przyklad temat szkol. Pojawilo sie ostatnio kilka tematow na temat nieklasyfikowania, niezdania do nastepnej klasy itd. Myslisz , ze uczen 1 klasy LO bedziesz szukal rozwiazania w realu czy odpowiedz na forum potraktuje jako ta , na ktora nalezy sie powolac ?

Ostatnia edycja:
Powrót