Oczywista pomyłka pisarska

• Autor wątku Autor wątku Ola-Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dla mnie to jest manipulacja. Nie próbuj robić mi wody z mózgu. Jaki masz w tym interes bym nie wszczęła w tej sprawie kroków przewidzianych w prawie?

Żaden. Przecież Ci napisałem co masz zrobić, jeśli uważasz, że wygrasz. Składaj zażalenie na oddalenie sprzeciwu i już. Moim zdaniem szkoda na to Twoich pieniędzy, ale to może się udać.

Cokolwiek napiszesz ja i tak zrobię to co planuję. Interesują mnie podpowiedzi jak jeszcze mogę poradzić sobie w tej sprawie.
Jeśli masz wiedzę i doświadczenie które będzie mi pomocne to napisz.
Jak nie to zamilcz.

Nie wiem lepiej. Chcę też mieć prawo do sprostowania pomyłki.
Jeśli profesjonaliści, sędziowie, komornicy mogą się mylić to ja też a nie jestem prawnikiem.
Szukam pomocy.
Jak sam napisałeś nie jest to sprawa łatwa, prosta ale może mi się udać.
I tego szukam. Co zrobić by się udało.
Jak napisać pisma, na co się powołać, może są jakieś orzeczenia dotyczące pomyłek itp itd

Ostatnia edycja:
W pierwszych postach otrzymałaś instrukcję jak sobie z tym poradzić. Twoja sytuacja jest zbyt skomplikowana, żeby pomóc przez forum, bo jeśli sama to załatwisz, to sąd zapewne podzieli moją argumentację. Ale możesz zaskarżyć to, tak jak pisał @digiton, jak ja pisałem, nie ma z tym problemu, masz 7 dni od daty, kiedy otrzymałaś tą informację, i walczyć dalej.

Powrót