E
emila818
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
co mam zrobić aby komornik odblokował mi konto bankowe? gdyż zostałam bez środków do życia. jakich wnosków użyć bo nie wiem co robić?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko 100 złotych w plecy a skarga nie ma podstawmarcel20 napisał:Skarga na czynności komornika, podwójne zajęcie wynagrodzenia co sprawia, że pozostajesz bez środków do życia. W skardze wnosisz o zwolnienie z zajęcia egzekucyjnego konta bankowego o nr...., gdyż na konto wpływają pieniądze z wynagrodzenia (które de facto jest już zajęte przez komornika).
Da radęu mnie w pracy nie da rady załatwić aby kase dostawać do ręki
Kanas napisał:Tylko 100 złotych w plecy a skarga nie ma podstawKomornik nie bada z jakiego źródła są zgromadzone środki na rachunku bankowym, nie jest to jego obowiązkiem. Skarga ma sens, jeśli Komornik dokonał jakiś uchybień, w tym przypadku żadnych.
marcel20 napisał:Sorki, ale to nie Ty o tym decydujesz tylko sędzia....
Pani pełnomocnik kota - na forum nie piszemy całych postów wielkimi literami. Jest to niegrzeczne, oznacza "krzyk".jagodka1976 napisał:JESTEM PEŁNOMOCNIKIEM KOTA
Pełnomocnikiem czy współwłaścicielem, bo to zasadnicza różnica? Jeśli to pierwsze, to komornik nie mógł skutecznie dokonać zajęcia rachunku bankowego (kota?jagodka1976 napisał:JESTEM PEŁNOMOCNIKIEM KOTA MOJEJ MAMY