M
Mala771
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam prosze o pomoc odeszlam od partnera z ktorym mam 2u letniego Syna pil cpal robil mi codziennie awantury mial Dziecko gdzies przez dwa lata nawet nazwal go benkartem nie wytrzymalas I w koncu odeszlam teraz raptem przypomnial Sobie ze ma Syna chce go widziec co tydzien robi ciagle jakies problemy nie daje mi spokoju nie moze Sobie Darowac ze odeszlam od niego chce go wziac na noc a ja mu nie dam go na pewno jest niepoczytalny boje sie i martwie o moje dziecko dwa lata nawet ani razu nie polozyl go spac a teraz nie wiem co chce udowodnic na nie chce zeby on mial jaki kolwiek kontakt z nim bo wiem ze bedzie mial zly wplyw na dziecko prosze mi pomoc jest jakas szansa zeby odebrac mu prawa?
Ciagle mnie dreczy nie daje spokoju mam dosc.. Wiem ze jego Matka ma duzy wplyw na niego i karze mu widywac sie z dzieckiem, mysle tez ze robi to ze wzgledu tez na mnie ze moze wroce a nie ma takiej opcji.. To jest tyran nie czlowiek prosze o pomoc martwie sie o moje Dziecko, rozumiem ma prawa to w koncu ojciec teraz mu niby zalezy a wiem ze tak nie jest
Ciagle mnie dreczy nie daje spokoju mam dosc.. Wiem ze jego Matka ma duzy wplyw na niego i karze mu widywac sie z dzieckiem, mysle tez ze robi to ze wzgledu tez na mnie ze moze wroce a nie ma takiej opcji.. To jest tyran nie czlowiek prosze o pomoc martwie sie o moje Dziecko, rozumiem ma prawa to w koncu ojciec teraz mu niby zalezy a wiem ze tak nie jest
Ostatnią edycję dokonał moderator: