Odebranie ojcu praw w uk

• Autor wątku Autor wątku Mala771
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mala771

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam prosze o pomoc odeszlam od partnera z ktorym mam 2u letniego Syna pil cpal robil mi codziennie awantury mial Dziecko gdzies przez dwa lata nawet nazwal go benkartem nie wytrzymalas I w koncu odeszlam teraz raptem przypomnial Sobie ze ma Syna chce go widziec co tydzien robi ciagle jakies problemy nie daje mi spokoju nie moze Sobie Darowac ze odeszlam od niego chce go wziac na noc a ja mu nie dam go na pewno jest niepoczytalny boje sie i martwie o moje dziecko dwa lata nawet ani razu nie polozyl go spac a teraz nie wiem co chce udowodnic na nie chce zeby on mial jaki kolwiek kontakt z nim bo wiem ze bedzie mial zly wplyw na dziecko prosze mi pomoc jest jakas szansa zeby odebrac mu prawa?

Ciagle mnie dreczy nie daje spokoju mam dosc.. Wiem ze jego Matka ma duzy wplyw na niego i karze mu widywac sie z dzieckiem, mysle tez ze robi to ze wzgledu tez na mnie ze moze wroce a nie ma takiej opcji.. To jest tyran nie czlowiek prosze o pomoc martwie sie o moje Dziecko, rozumiem ma prawa to w koncu ojciec teraz mu niby zalezy a wiem ze tak nie jest

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Mala771 napisał:
Ciagle mnie dreczy nie daje spokoju mam dosc.. Wiem ze jego Matka ma duzy wplyw na niego i karze mu widywac sie z dzieckiem, mysle tez ze robi to ze wzgledu tez na mnie ze moze wroce a nie ma takiej opcji.. To jest tyran nie czlowiek prosze o pomoc martwie sie o moje Dziecko, rozumiem ma prawa to w koncu ojciec teraz mu niby zalezy a wiem ze tak nie jest
Dopki nie jest zagrozeniem dla dziecka np zostawia dziecko bez opieki kiedy jest u niego ,nie daje jesc,molestuj seksualnie itp to w uk nie masz szans na odebranie mu praw
Jeżeli będziesz robić problemy z widywaniem dziecka może się wami zainteresować social service i może się skończyć tak ze wam obojgu odbiora dziecko i umieszcza w rodzinie zastępczej na jakiś czas
Postaraj się dogadać z ojcem dziecka ,skoro chce je widywać i jego matka również to dobrze dla twojego dziecka które potrzebuje kontaktu z obojgiem rodziców a także z babcia

Z nim sie nie da dogadac uwierz..jest zlosliwy.mam nowego partnera boje sie ze jesli sie dowie bedzie jeszcze gorzej.to jest przykra sytuacja,partner zaakceptowal dziecko kocha ja jak Swoje w koncu wyglada to tak jak powinno wygladac w normalnej Rodzinie. Tego nie mialam przez dwa lata zero zainteresowania zero zainteresowania Dzieckiem nie wspomne o tym ze uzywal przemocy wobec mnie.. Teraz wysyla mi zdjecia ze sie pociol lub sznur ze sie wiesza.bo on rady nie daje.. Kto by wytrzymal z takim potworem I jak ja mu mam dac Dziecko? On jest chory,raz mi wyzywa pozniej pisze ze kocha. Wiem ze dziecku cos gada Dziecko ma dwa lata bedzie mu wpajac Rozne rzeczy juz brakuje mi sil wiem ze to ojciec I dziecku nie moge tego odbierac bo my sie nie dogadujemy,ale nie wyobrazam Sobie tego.. Czy na prawde nic nie da sie z tym zrobic? Dziecko jest bardzo przywiazane do mnie..

Powrót