L
lola8338
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
dziękuje bardzo dobrej nocy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak to nie masz umowy?kaskada16 napisał:nie mam ani garnków ani umowy z bankiem
agucha1306 napisał:Witam na forum,
Problem podobny jw., dot. Viital-mix ska z bialegostoku i naciagniecia na zakup garnkow po pokazie 28 czerwca br. Mojej babci...85lat.
Odstapienie od umowy z zadaniem zwrotu weksla wyslalam 01.07 (odebrali 02.07.2014 data z po); dzisiaj zawiozlam do banku santander odstapienie od umowy kredytowej + kopie oswiadczenia o odstapieniu od umowy sprzedazy (pieczatka wplywu z banku); rowniez dzisiaj 08.07.2014 garnki odeslane paczka pocztowa przy pismie Oswiadczenie o zwrocie towarow wraz z kopiami oswiadczen o odstapienu od umowy zakupu i kredytu i zadaniem zwrotu w ciagu 7 dni weksla; dodatkowo oswiadczenia wyslane poleconym po i pr. O czym zapomnialam/nie wiedzialam? Prosze podpowiedzcie co jeszcze moge zrobic zsby odzyskac skutecznie weksel?
Dzisiejsza rozmowa z telefonujacym przedstawicielem z vital mixu przebiegala w dosc ostrym tonie...straszyl rozpoczeciem procedury wekslowej? Czy jakos takprobowal mnie zakrzyczec i generalnie jak go poinformowalam ze odstapilam od umowy kredytowej i juz odeslalam te garnki to sie niezle uniosl i straszyl ze ich nie odbiora.
Dziwie sie,ze jeszcze ci naciagacze funkcjonuja i ze nie dobral sie do ich zaden urzad...te kary nalozone przez UOK to jak widac sa malo skuteczne...dalej naciagaja, i to osoby starsze i schorowane a nam mlodszym to w oczy sie smieja "a na prezentacje to babcia dala rade przyjsc"!
Szczyt wszystkiego! Jeszcze strasza wykorzystaniem weksla!
W internecie się nie podpisywałaś tylko pod adresem na umowie. Ten obowiązuje.Enigma12 napisał:a ja znalazłam w necie, że siedziba jest na ul Andrukiewicza?